Nämä 11 maata ovat jo varmistaneet paikkansa MM-Qatariin - Jalkapallo - Aamulehti

Englanti ja Sveitsi varmistivat paikkansa jalkapallon MM-kisoissa – Italia joutuu jatkokarsintoihin

Hallitseva Euroopan mestari Italia jäi omassa lohkossaan toiseksi.

Englanti varmisti maanantaina paikkansa Qatarin MM-kisoihin, kuvassa Englannin maalivahti Aaron Ramsdale halaa San Marino -voiton jälkeen Bukayo Sakaa, vasemmalla Tyrone Mings.

16.11. 15:43

Italialla on edessään kamppailu jatkokarsinnoissa, kun maaliton tasapeli Pohjois-Irlantia vastaan maanantai-illan ottelussa turvasi Sveitsin paikan jalkapallon ensi vuoden MM-kisoihin Qatarissa.

Italian tapahtumaköyhä ottelu näyttäytyi kiusallisessa valossa Sveitsin Bulgariasta ottaman reippaan 4–0-voiton rinnalla. Voitto nosti Sveitsin C-lohkon kärkeen ja takasi lohkon ainoan varman menolipun Qatariin.

Qatarin-paikkansa illan otteluissa turvasi myös Englanti, joka otti vieraissa 10–0-murskavoiton piskuisesta San Marinosta. Englanti otti I-lohkon ykköspaikkansa kuuden pisteen etumatkalla kakkoseksi jääneeseen Puolaan. F-lohkon kärkipaikalta Qatariin nousi Tanska.

Paikkansa Qatariin ovat varmistaneet näiden ohella Saksa, Ranska, Belgia, Kroatia, Espanja ja Serbia. Euroopan ulkopuolelta kisapaikan on ottanut Brasilia, ja sen on automaattisesti saanut isäntämaa Qatar.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut