Supertähti Kylian Mbappe viesti Helsingin hyytävistä olosuhteista – illan ottelussa Suomen ”kotiedusta” sulaa osa pois - Jalkapallo - Aamulehti

Supertähti Kylian Mbappe viesti Helsingin hyytävistä olosuhteista – illan ottelussa Suomen ”kotiedusta” sulaa osa pois

Suomi kohtaa Ranskan kello 21.45 Olympiastadionilla jalkapallon MM-karsintaottelussa.

Tähtihyökkääjät Karim Benzema (vas.) ja Kylian Mbappe ottivat tuntumaa Olympiastadionin nurmeen maanantaina.

16.11. 12:12

Suomen miesten jalkapallomaajoukkueella on tänään edessään yksi historiansa isoimmista otteluista, kun se kohtaa hallitsevan maailmanmestarin Ranskan Helsingin Olympiastadionilla.

Kotiyleisö, motivaatio ja olosuhteet on laskettu Suomen eduiksi, mutta ihan toivotun kaltaista marraskuun säätä ei ole luvassa.

Kello 21.45 alkava ottelu on joukkueiden viimeinen MM-karsintojen D-lohkossa.

Ranska on jo varmistanut lohkovoiton ja paikan Qatarin ensi vuoden MM-kisoissa.

Suomi puolestaan varmistaa voitolla kakkossijan ja paikan jatkokarsinnoissa. Tasapeli tai tappiokin voi riittää, mutta se riippuu Ukrainan menestyksestä Bosnia ja Hertsegovinan vieraana.

Ranska tutustui kenttään maanantaina. Joukkueen virallisella Twitter-tilillä jaettiin video pelaajista astelemassa kentälle, ja supertähti Kylian Mbappen reaktio kertoi paljon.

Kylmää oli.

Videon yhteydessä mainitaan, että lämpötila oli asteen pakkasella.

Tiistai-illaksi ei kuitenkaan ole luvattu kovin kylmää, vaan koko päivä vietetään noin kuudessa asteessa. Ottelun aikana on pieni sateen todennäköisyys.

Mahdollisimman kylmän ja huonon kelin on ajateltu auttavan olosuhteisiin tottuneita suomalaispelaajia, mutta historialliseen suoritukseen ovat yhä auttamassa motivaatioetu ja kotiyleisön tuki.

Suomi–Ranska 21.45. Nelonen, Ruutu+, Elisa Viihde Viaplay ja V Sport 2 Suomi näyttävät ottelun.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut