Ilari Mettälä jatkaa Ilveksessä pitkällä sopimuksella - Jalkapallo - Aamulehti

Ilari Mettälä jatkaa Ilveksessä pitkällä sopimuksella

Hyökkääjä osui loppukauden lainapestillään TPS:lle seitsemän kertaa.

Ilari Mettälä palaa Ilvekseen ensi kaudella oltuaan loppukauden lainalla TPS-paidassa. Kuva kesältä 2020.

15.11. 21:29

Aamulehti

Hyökkääjä Ilari Mettälä nähdään Ilves-paidassa jatkossakin miesten jalkapalloliigassa.

27-vuotias Mettälä teki Ilveksen kanssa 2+1-vuotisen sopimuksen.

Loukkaantumisista urallaan kärsinyt Mettälä haki kuluneen kauden loppupuoliskon peliaikaa Ykkösen Turun Palloseurasta. Mettälä osui turkulaisille seitsemän kertaa 16 ottelussa, mutta ei aivan pystynyt auttamaan turkulaisia liigakarsintoihin. TPS jäi Ykkösen kolmanneksi.

”Todella hyvä fiilis on jatkosopimuksesta Ilveksen kanssa. Tampereesta on ehtinyt muodostua tietyllä tapaa toinen kotini, joten hyvillä mielin olen palaamassa Turun reissulta”, Mettälä kertoo Ilveksen verkkosivuilla.

”Seura on kertonut, että joukkueen runkoa rakennetaan jo uutta Tammelan stadioniakin silmällä pitäen. Olen innoissani tässä projektissa mukana ja uskon, että saamme kilpailukykyisen porukan tulevalle kaudelle. Joukkueessa on samanhenkisiä ja yhteen hiileen puhaltavia tyyppejä.”

Lainapesti Turussa oli onnistunut, Mettälä sai paljon kaipaamansa peliaikaa.

”Pahan loukkaantumisen jälkeen meni yhdeksän kuukautta pelkästään kuntoutuksessa. Totesimme, että on parempi hakea uutta vauhtia Ykkösestä. Olen kiitollinen Tepsille ja Tintille (Jonatan Johansson), että sain elintärkeitä peliminuutteja.”

Kovalle maalintekijälle on Ilveksessä tilausta, sillä viime kaudella hyökkääjät eivät maaleilla juhlineet.

”Haluan maalivainullani parantaa Ilveksen tehoja. Seurasin joukkueen maalipörssiä ja siellä oli puolustaja Tuomas Ollila kärjessä. Siihen toivon tuovani korjausta. Välillä saattaa näyttää, että olisin hieman pimennossa, mutta kun tilaisuus tulee, niin pystyn viimeistellä paikoista sisään”, Mettälä kuvailee ominaisuuksiaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut