Brasilian pääsy MM-Qatariin varmistui ajoissa - Jalkapallo - Aamulehti

Brasilia teki seuraa Saksalle ja Tanskalle, pääsy MM-Qatariin varmistui: ”Olemme rakentaneet tätä menestystä jo jonkin aikaa”

Brasilialla on vielä kuusi karsintapeliä jäljellä, mutta vakuuttava työ riitti jo paikan varmistamiseen.

Brasilian Lucas Paqueta teki voittomaalin Kolumbiaa vastaan jalkapallon MM-karsinnoissa, kun Brasilia varmisti kisapaikkansa.

12.11. 15:01

Brasilia varmisti paikkansa jalkapallon miesten MM-lopputurnauksessa ottamalla 1–0-voiton Kolumbiasta. Paikallista aikaa torstain puolella pelatun ottelun ratkaisevan maalin teki Lucas Paqueta.

Brasilialaisten karsinnat ovat sujuneet lähes täydellisesti, sillä kahdestatoista pelistä joukkue on jäänyt voitotta vain yhdessä. Täydellisen putken tahrasi viime kuussa pelattu maaliton tasapeli Kolumbiaa vastaan.

”Olemme rakentaneet tätä menestystä jo jonkin aikaa. Nyt haluan kovalla työnteolla varmistaa, että olen joukkueessa myös MM-kisoissa”, maalintekijä Paqueta korosti.

Viisinkertaisella maailmanmestarilla Brasilialla on jäljellä vielä kuusi karsintaottelua maaliskuun 2022 loppuun mennessä.

Ensi vuoden MM-turnaukseen ovat Brasilian lisäksi edenneet myös Saksa ja Tanska. Lopputurnauksessa on mukana myös isäntämaa Qatar.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut