Palloliitto: 60 suomalaista kannattajaa matkustamassa Bosnia-Hertsegovinaan, vaikka peliin ei pääse - Jalkapallo - Aamulehti

Palloliitto: 60 suomalaista kannattajaa matkustamassa Bosnia-Hertsegovinaan, vaikka peliin ei pääse

Syy kannattajien pitämiseen poissa pelistä on koronavirustilanteessa.

Suomen kannattajia on suuntaamassa vierasmatkalle, vaikka tällä hetkellä näyttää siltä, että peliä ei pääse katsomaan.

9.11. 21:17

Suomalaisia jalkapallokannattajia on matkustanut tai matkustamassa Bosnia-Hertsegovinaan noin 60, vaikka suomalaisfanit eivät tämän hetken tietojen mukaan pääse seuraamaan MM-karsintaottelua lauantaina.

Asiasta kertoo Palloliitto verkkosivuillaan. Palloliitto on keskustellut kannattajien tilanteesta Euroopan jalkapalloliiton Uefan kanssa.

Syy siihen, että suomalaisia kannattajia ei päästetä katsomoon, on Bosnian koronavirustilanne ja alhainen rokotekattavuus. Määräykset ovat tulleet paikallisviranomaisilta. Bosnia-Hertsegovinan poliittinen tilanne ei Palloliiton mukaan liity asiaan.

Suomi kohtaa Bosnia-Hertsegovinan Zenicassa lauantaina. Suomi on pakkovoiton edessä, jotta mahdollisuudet jatkokarsintoihin säilyvät. Karsintojen päätöskierroksella ensi tiistaina Suomi kohtaa Ranskan.

Tämän hetken tietojen mukaan lauantain ottelu pelataan Bosnia-Hertsegovinassa, vaikka maan poliittinen tilanne on kiristynyt ja kärjistynyt.

”Olimme Uefan kilpailu- ja turvallisuuspuoleen yhteydessä viimeksi tiistaina aamulla. Toistaiseksi esteitä ottelun pelaamiselle ei ole tiedossa. Otteluun valmistautuminen etenee suunnitelman mukaisesti”, sanoo Palloliiton puheenjohtaja Ari Lahti tilanteesta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut