Teemu Pukki sai paljon kaivattua tulitukea maalintekosarakkeeseen - Jalkapallo - Aamulehti

Teemu Pukki sai paljon kaivattua tulitukea maalintekosarakkeeseen, mutta Norwich hävisi jälleen

Teemu Pukin edustama Norwich taipui Leedsille.

Teemu Pukin Norwichin alkukausi on ollut surkea Englannin jalkapallon Valioliigassa.

31.10. 18:21

STT

Jalkapallon Englannin Valioliigan pohjalla rämpivä Norwich hävisi sunnuntain kotiottelunsa Leedsille maalein 1–2. Norwichilla oli tukku maalintekopaikkoja avausjaksolla, mutta Teemu Pukki ja Mathias Normann eivät saaneet palloa verkkoon. Toisen jakson alkupuolella Raphinha viimeisteli Leedsille johto-osuman.

Ennen sunnuntain ottelua Norwich oli tehnyt tällä kaudella vain kaksi maalia, joista molemmista oli vastannut Pukki. Nyt joukkue sai uuden maalintekijän, kun Andrew Omobamidele tasoitti puskullaan pari minuuttia vierailijoiden johto-osuman jälkeen. Ilo jäi lyhyeksi, koska Rodrigo palautti nopeasti Leedsin karkumatkalle.

Andrew Omobamidele (oikealla) teki Norwichin maalin, osumaa juhlii myös Grant Hanley.

Pisteet maistuivat Leedsille, joka kasvatti saldonsa kymmeneen ja nousi pois putoajien paikoilta. Norwich on viimeisenä ja on kerännyt vain kaksi pistettä kahdella maalittomalla tasapelillään.

Pukki teki kauden ensimmäisen maalinsa elokuussa rangaistuspilkulta, mutta Norwich hävisi Leicesterille 1–2. Seuraavan kerran hän osui syyskuussa Watfordin verkkoon. Norwich hävisi 1–3. Nyt suomalaiselta on vierähtänyt peräkkäistä viisi liigaottelua maaleitta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut