Teemu Pukin Norwich on matkalla Valioliigan historian huonoimmaksi - Jalkapallo - Aamulehti

Teemu Pukin Norwich on matkalla Valio­liigan historian huonoimmaksi – Päävalmentaja haluaa keskittyä heikompiin vastustajiin

Norwich on saanut vain kaksi pistettä yhdeksästä ottelusta.

Teemu Pukki on tehnyt molemmat Norwichin maalit tällä kaudella. Chelseaa vastaan verkko ei heilunut.

26.10. 18:00

Jalkapallon Englannin Valioliigassa pelaava Norwich City on aloittanut kauden umpisurkeasti, ja konttaus sai kruununsa viime lauantaina. Pisteitä ei ole näköpiirissä ainakaan kovia joukkueita vastaan, näyttää päävalmentaja Daniel Farke ajattelevan.

Norwich on haalinut vain kaksi pistettä yhdeksästä ottelusta maalierolla 2–23. Joukkueen molemmat maalit on tehnyt Suomen maajoukkuehyökkääjä Teemu Pukki.

Norwichin surkeus lävähti silmille lauantaina, kun Chelsea tyrmäsi joukkueen peräti lukemin 7–0. Norwichilta ajettiin ottelussa ulos toppari Ben Gibson 65. minuutilla, mutta Chelsea johti siinä vaiheessa jo 5–0, joten ulosajolla ei ollut suurta vaikutusta lopputulokseen.

Norwichin kauden alku on Valioliigan historiassa kaikkien aikojen neljänneksi huonoin.

Kaikkien aikojen surkein tulos Valioliigassa on Derby Countyn 11 pistettä kaudella 2007–2008. Valioliigassa pelataan 38 ottelua, joten jatkamalla alkukauden tahtiin Norwich saisi kokoon 8–9 pistettä.

Päävalmentaja Farke kommentoi Chelsea-ottelua ja asetelmia Easter Daily Press -lehdelle. Kommenttien perusteella isoilta joukkueilta ei jatkossakaan ole tulossa pisteitä.

”Seitsemän maalin päästäminen on tuskallista. Emme kuitenkaan yritä taistella Chelsean kanssa Valioliigassa, vaan meidän pitää keskittyä otteluihin sellaisia joukkueita vastaan, jotka ovat tasollamme”, Farke kommentoi.

Toistaiseksi Norwichin tasolla olevia joukkueita ei ole näkynyt Valioliigassa kovin monta. Kahdesta tasapelistä ensimmäinen tuli ilman voittoja olevaa Burnleya vastaan.

Toinen maaliton tasapeli irtosi sarjassa neljäntenä olevan Brightonin kentällä. Joukkue tarvitsee kuitenkin maaleja ja voittoja, muuten putoaminen sinetöityy jo hyvissä ajoin.

”Meillä on vain yksi asia mielessä tällä hetkellä, ja se on kotiottelu Leedsiä vastaan”, Farke sanoi.

Norwich kohtaa seitsemän pistettä saalistaneen Leedsin sunnuntaina kello 16.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut