Haka sai hyviä uutisia Lahdesta: AC Oulun tie viemässä liigakarsintaan - Jalkapallo - Aamulehti

Haka sai hyviä uutisia Lahdesta: AC Oulun tie viemässä liigakarsintaan – ”Se taisi varmistua”

FC Lahti ja AC Oulu tasasivat pisteet.

FC Hakan sarjapaikka miesten jalkapalloliigassa on hyvin lähellä, kun AC Oulu jäi tasapeliin FC Lahden kanssa. Kuva Hakan ja Oulun pelistä Valkeakoskelta lokakuusta.

22.10. 20:14

STT, Lahti

Lunta ei näkynyt perjantaina Lahden hiihtostadionilla ainakaan hiihtämisen vaatimaa määrää, mutta muuten olot FC Lahden ja AC Oulun kohtaamisessa miesten jalkapalloliigassa olivat stadionin nimen mukaiset. Joukkueet jakoivat alemman loppusarjan pisteet maalittomalla tuloksella 0–0.

Pettyneempi tulokseen oli taatusti oululainen vierasjoukkue, vaikka tulos käytännössä poistikin AC Oulun niskasta pelon suorasta putoamisesta takaisin Ykköseen.

”Taisi varmistua se, että menemme karsintaan. Oli meillä paikat ratkaista voitto. Nyt on pari viikkoa aikaa laittaa kuviomme kuntoon”, kommentoi Rovaniemen Palloseuraa karsintavastustajaksi toivonut AC Oulun hyökkääjä Samu Alanko.

Ottelun tulos tarkoitti Hongan ja IFK Mariehamnin pääsarjapaikan varmistumista. Oululaiset voisivat kahdella voitolla teoreettisesti ohittaa maalieron ansiosta Hakan, jos valkeakoskelaiset häviävät kaikki jäljellä olevat kolme otteluaan.

”Syyskenttä vei pelin taisteluksi”, kiteytti FC Lahden Loorents Hertsi, joka oli vuosi sitten nostamassa AC Oulua liigatasolle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut