Barcelona otti kauden avausvoittonsa Mestarien liigassa - Jalkapallo - Aamulehti

Barcelonalle vihdoin avausvoittonsa tämän kauden Mestarien liigassa

Salzburg otti voiton Wolfsburgista.

Barcelona avasi jalkapallon Mestarien liigan voittosaldonsa Kiovan Dynamoa vastaan.

20.10. 21:49 | Päivitetty 20.10. 22:34

Barcelona

Jalkapallon Mestarien liigan 2000-luvun menestysseuran Barcelonan oljenkorsi jatkopeleihin tämän kauden Mestarien liigassa pitää ainakin keskiviikon Kiovan Dinamo -kotipelin jälkeen. Viime aikoina kentällä ja sen ulkopuolella rämpinyt Barcelona otti keskiviikkona kolmannessa liigapelissään ensimmäisen voittonsa kukistettuaan Dinamon 1–0.

Mestarien liigan 2000-luvulla neljä kertaa voittaneen Barcelonan voittomaalin teki Gerard Pique. Barcelona pelasi pakkoraossa kohtuullisen ensimmäisen puoliajan, mutta toisella sen esitys oli sekava. Toki Kiovan Dinamo keskittyi pelkästään puolustamaan.

Kentällä pelillisissä ja sen ulkopuolella taloudellisissa vaikeuksissa rimpuilleen Barcelonan päästi avauspuoliajan lopulla pahimmasta piinasta kokenut toppari Pique. Hän sai Jordi Albalta tarkan keskityksen rangaistusalueelle ja vei taitavasti sisäteräohjauksella kotijoukkueen 1–0-johtoon.

Osuma jäi ottelun ainoaksi. Nihkeä voittokin oli Barcelonalle tässä vaiheessa tärkeintä, sillä se piti Katalonian ylpeyden jatkomahdollisuudet hengissä.

Barcelona oli hävinnyt kaksi ensimmäistä E-lohkon otteluaan Bayern Münchenille ja Benficalle yhteismaalein 0–6.

Keskiviikon toisessa alkuillan ottelussa itävaltalainen Salzburg kukisti G-lohkossa kotikentällään saksalaisen Wolfsburgin 3–1. Noah Okafor teki kotijoukkue Salzburgille toisella puoliajalla kaksi maalia.

Kolmesta ottelustaan kaksi voittanut ja yhden tasan pelannut Salzburg johtaa G-lohkoa.

Päivitetty 20.10.2021 kello 22.34, lisätty tietoja Barcelona–Dynamo-pelin kulusta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut