Valioliigan ottelu keskeytettiin hetkeksi vakavan sairauskohtauksen takia. - Jalkapallo - Aamulehti

Valioliigan ottelu keskeytettiin hetkeksi – vakavan sairauskohtauksen saanut katsoja kuljetettiin hoitoon

Newcastlen ja Tottenhamin peli keskeytettiin 41. minuutilla. Ottelu pääsi jatkumaan, kun sairauskohtauksen saanut katsoja oli siirretty ambulanssiin.

Newcastlen kotistadionin St. James’ Parkin katsomossa sattui sunnuntaina vakava sairauskohtaus kesken Newcastlen ja Tottenhamin pelin.

17.10. 21:20

Jalkapallon Englannin Valioliigan ottelu Newcastle–Tottenham keskeytettiin sunnuntai-iltana hetkeksi katsojan saaman vakavan sairauskohtauksen vuoksi.

Asiasta kertoivat muun muassa brittilehti The Guardian, Britannian yleisradioyhtiö BBC sekä uutistoimisto Reuters.

Tottenham johti ottelua maalein 2–1, kun pelaajat viittoilivat erotuomari Andre Marrineria keskeyttämään kamppailun katsomossa havaitun hätätilanteen vuoksi. Ottelussa pelattiin tuolloin 41. minuuttia.

Tottenhamin Eric Dier puolestaan viittoili vaihtopenkkien suuntaan pyytäen defibrillaattoria katsomoon. Marriner määräsi pelaajat pukukoppiin, ja stadion hiljeni, kun katsojalle annettiin ensiapua.

Newcastlen ja Tottenhamin pelaajat poistuivat pukukoppiin, kun St. James’ Parkin katsomossa annettiin ensiapua vakavan sairauskohtauksen saaneelle katsojalle.

Peli pääsi jatkumaan, kun sairauskohtauksen saanut katsoja oli saatu siirrettyä ambulanssiin ja hänen terveydentilastaan oli saatu huojentava tieto.

Pelaajat saivat lämmitellä ennen ottelun jatkamista kolmen minuutin ajan. Ensimmäinen puoliaika pelattiin sen jälkeen loppuun.

Newcastle tiedotti pian ottelun jatkamisen jälkeen Twitterissä, että välitöntä hoitoa tarvitsevan kannattajan tila on vakaa, ja hän on matkalla sairaalaan.

Myös Tottenham julkaisi vastaavan päivityksen Twitterissä. Tottenham voitti ottelun lopulta maalein 3–2.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut