Ruotsin naisten jalkapalloliigassa murskattiin yleisöennätys – suomalaispelaajia vilissyt Tukholman paikallisottelu keräsi yli 18  500 katsojaa - Jalkapallo - Aamulehti

Ruotsin naisten jalkapalloliigassa murskattiin yleisöennätys – suomalaispelaajia vilissyt Tukholman paikallisottelu keräsi yli 18  500 katsojaa

Kentällä nähtiin myös runsaasti suomalaispelaajia.

10.10. 19:42

Tukholma

Hammarbyn ja AIK:n välisessä Tukholman paikalliskohtaamisessa lyötiin Ruotsin naisten jalkapalloliigan katsojaennätys selvästi uusiksi. Hammarbyn emännöimä Damallsvenskanin ottelu keräsi 18 537 katsojaa. Aiempi ennätys oli 9 413 katsojaa. Ennätys oli nähty Linköpingin ja Uumajan välisessä kamppailussa vuonna 2008.

Hammarby voitti sunnuntain ottelun 4–1 Madelen Janogyn, Alice Carlssonin, Berglind Björg Thorvaldsdottirin ja Emma Janssonin maaleilla. AIK:n ainokaisesta vastasi Honoka Hayashi. Hammarby on sarjataulukossa viidentenä ja AIK sijalla 11.

Kentällä nähtiin myös runsaasti suomalaispelaajia. Hammarbyn maalilla pelasi Anna Tamminen ja kenttäpelaajista avauksessa oli Eva Nyström. AIK:lla avauksessa olivat suomalaisista maalivahti Milla-Maj Majasaari ja kenttäpelaajista Emma Santamäki, Jenny Danielsson sekä Kaisa Collin. AIK:n päävalmentaja on Maiju Ruotsalainen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos