Juhlaottelun kunniaksi Ilves viimeisteli upeita maaleja naisten jalkapalloliigassa - Jalkapallo - Aamulehti

Juhlaottelun kunniaksi Ilves viimeisteli upeita maaleja naisten jalkapalloliigassa

Silja Tuominen teki Ilvekselle kaksi upeaa maalia lauantain HPS-ottelussa.

25.9. 20:32

Aamulehti

Tampereen Ilves jatkoi mainioita otteitaan naisten jalkapalloliigassa lauantai-iltana kaatamalla Kaupissa HPS:n maalein 4–0 (3–0). Ottelu oli käytännössä ohi 32 minuutin pelin jälkeen, kun Silja Tuominen viimeisteli kauniisti lukemiksi 3 –0.

Ennen Tuomista Ilveksen pelureista olivat osuneet maalipuitteiden väliin Sofia Määttä ja Pipsa Saarilahti. Ottelu oli Ilveksen 90-vuotisjuhlaottelu.

Laukauksia maalia kohti helsinkiläisvieraille tilastoitiin avausjaksolla tasan yksi.

Toisella jaksolla Ilves nosti jalkaa hieman kaasulta. Tosin Tuominen kävi iskemässä yhden syyskauden komeimmista maaleista. 4–0-maali syntyi kaukolaukauksella tarkasti yläkulmaan.

Kolmen pisteen voiton myötä Ilves siirtyi yksinään liigan alaloppusarjan kärkipaikalle 25 pisteellä. 22 pisteessä oleva PK-35 pelaa oman ottelunsa sunnuntaina. HPS on kolmantena 21 pisteellä. Nollakerholainen JyPK on varma putoaja.

Alaloppusarjan neljästä joukkueesta kolmanneksi sijoittunut karsii sarjapaikasta.

Ilves kohtasi Helsingin Palloseuran jo neljännen kerran tällä kaudella. Runkosarjassa Ilves oli parempi kahdesti ja alemman loppusarjan avauspelissä otti kolmannen voiton.

Ilves on vienyt keskinäiset kohtaamiset maalierolla 9–2. Kaksi edellispeliä ovat päättyneet tamperelaisille 4–1.

Alemman loppusarjan Ilves on avannut nyt kahdella voitolla ja tasapelillä. Seuraavaksi Ilves kohtaa JyPK:n kotonaan ensi keskiviikkona.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos