Poliisi tutkii Ilveksen ja FC Lahden pelin jälkeistä kannattajan pahoinpitelyä - Jalkapallo - Aamulehti

ESS: Poliisi tutkii Ilveksen ja FC Lahden pelin jälkeistä kannattajan pahoinpitelyä

Sisä-Suomen poliisi on vahvistanut, että Ilveksen ja FC Lahden pelin jälkeisestä tapauksesta on jätetty rikosilmoitus. FC Lahti sulkee kannattajakatsomonsa asian vuoksi.

Ilves kohtasi FC Lahden jalkapalloliigassa 11. syyskuuta.

14.9. 10:53

Lahti

Miesten jalkapalloliigassa pelaava FC Lahti sulkee kannattajakatsomonsa toistaiseksi. Seura perustelee päätöstään "viimeaikaisilla valitettavilla tapauksilla".

–  Edellisen kotiottelun häiriökäyttäytymisen lisäksi on Tampereella Ilves–FC Lahti -ottelun jälkeen osa FC Lahden kannattajamatkalle osallistuneista henkilöistä syyllistynyt vakavaan pahoinpitelyyn. Sisä-Suomen poliisi on vahvistanut, että tapauksesta on jätetty rikosilmoitus. FC Lahti sanoutuu irti tällaisesta rikollisesta toiminnasta ja tekee kaikkensa auttaakseen poliisia löytämään tekijät, lahtelaisseura kertoi kotisivuillaan.

Samalla FC Lahti tuomitsi kaiken väkivaltaisen käytöksen, rasismin ja syrjinnän kentällä ja sen ulkopuolella. FC Lahden seuraavassa ottelussa 18. syyskuuta kannattajakatsomoa lukuun ottamatta muut katsomonosat ovat auki. FC Lahti isännöi tuolloin AC Oulua.

Muun muassa Etelä-Suomen Sanomat kertoi maanantaina, että poliisi tutkii FC Lahden ja Ilveksen ottelun jälkeistä pahoinpitelyä Tampereella. Ottelu pelattiin Ratinan stadionilla lauantaina 11. syyskuuta.

Etelä-Suomen Sanomien mukaan pahoinpidellyksi joutui nelikymppinen tamperelaismies, jolta muun muassa toinen etuhammas meni tilanteessa poikki.

Tilanne tapahtui Etelä-Suomen Sanomien mukaan ”Ratinan kauppakeskuksen jalkakäytävällä kello 19 aikaan illalla”.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: