TPV nousi elintärkeään voittoon – Ilveksen kakkosjoukkueen tappio tiivisti taistelua sarjapaikasta - Jalkapallo - Aamulehti

TPV nousi elintärkeään voittoon – Ilveksen kakkosjoukkueen tappio tiivisti taistelua sarjapaikasta

TPV katkaisi 11 ottelun voitottoman putkensa.

TPV ei ollut voittanut sitten heinäkuun alun.

22.9.2021 20:48

Aamulehti

Tampereen Pallo-Veikot piti toivonkipinän yllä, kun se voitti Kaarinan Pojat jalkapallon Kakkosen keskiviikkoillan kamppailussa. TPV oli Kaupissa parempi maalein 2–1 (1–1) ja katkaisi peräti 11 ottelun voitottoman putkensa.

Tamperelaisjoukkueen säilyminen Kakkosessa on edelleen epätodennäköistä, mutta tilanne helpotti voiton myötä edes hieman.

TPV:n 2–1-voittomaalin iski kapteeni Julius Stenroos 65. minuutilla. Akseli Lähteenmäki kuljetti rangaistusalueella kohti keskustaa, kun pallo hieman karkasi Stenroosille, joka sijoitti pelivälineen tarkasti alakulmaan.

Se oli toisen jakson ensimmäinen kunnon tekopaikka, jonka hyödyntäminen oli TPV:lle elintärkeää.

TPV nousi ottelussa maalin takaa voittoon. Leevi Antinaho tasoitti pelin vajaan 20 minuutin kohdalla.

TPV:llä ei ollut lopussa suurta hätää puolustaa johtoaan. Joukkue tuuletti arvokasta voittoa riehakkaasti faniryhmänsä edessä kamppailun jälkeen.

Taistelu ensi kauden sarjapaikoista tiivistyi entisestään, kun toisella putoajan paikalla oleva EPS nousi 2–1 (1–1) -voittoon Ilves/2:sta Espoossa. Tamperelaisten johtomaalin vartin kohdalla viimeisteli Teemu Hytönen.

Ilveksen kakkosjoukkueen johto EPS:ään on nyt pisteen ja TPV:hen viisi pistettä, kun joukkueilla on neljä ottelua jäljellä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut