KuPS pelasi 0–0 Union Berlinin vieraana - Jalkapallo - Aamulehti

KuPSin eurotaival tuli päätökseen Berliinissä

Kuopiolaiset taistelivat vieraskentällä hyvin, mutta se riitti vain tasapeliin.

KuPSin Henri Toivomaki (vasemmalla) ja Union Berlinin hyökkääjä Marcus Ingvartsen taistelivat pallosta torstaina pelatussa toisessa osaottelussa Berliinissä. Peli päättyi 0–0, Union eteni yhteismaaleilla jatkoon.

27.8.2021 0:32

Kuopion Palloseuran taival Euroopan Konferenssiliigan karsintafinaalivaiheessa päättyi torstaina, kun Union Berlin eteni lohkovaiheeseen yhteismaalein 4–0. Joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen neljän maalin erolla voittanut saksalaismiehistö jäi kotiottelussaan KuPSia vastaan maaleitta, kun Berliinissä pelattu kamppailu päättyi maalittomaan 0–0-tasapeliin.

25 000 katsojan edessä käydyssä ottelussa KuPS oli liki mahdottoman tehtävän edessä, mutta haastavista lähtökohdista huolimatta kuopiolaisjoukkue ei päättänyt europelejään ilman taistelua. KuPS loi taiston tuoksinassa potentiaalisia maalipaikkoja, mutta yrityksistä huolimatta berliiniläiskuparista ei tälläkään kertaa saatu rikottua.

KuPSin ottelut euroviheriöillä saavat jatkoa ensi kesänä, kun savolaisryhmä varmisti Suomen Cupin voitollaan paikkansa Konferenssiliigan karsinnoissa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut