Varane siirtymässä ManU-paitaan - Jalkapallo - Aamulehti

Brittimedia: ManU ja Real Madrid sopuun huipputopparin siirtohinnasta

Manchester United on ollut aktiivinen kesän siirtomarkkinoilla.

27.7. 9:15

Jalkapallon Englannin Valioliigan Manchester United on päässyt yhteisymmärrykseen espanjalaisseura Real Madridin kanssa ranskalaispuolustaja Raphael Varanen siirtohinnasta, kertoivat Sky Sports ja BBC maanantai-iltana.

Siirtohinnaksi Sky Sports mainitsee 41 miljoonaa puntaa (noin 48 miljoonaa euroa) ja BBC 34 miljoonaa euroa (n. 40 miljoonaa euroa). BBC:n summassa eivät kuitenkaan ole mukana erinäiset lisämaksut, joita ManU pulittaa Realille.

Sky Sportsin mukaan siirto vahvistuu, jahka Varane läpäisee lääkärintarkastuksen.

Varane, 28, tuli Realiin kymmenen vuotta sitten ja hän on voittanut espanjalaisjätin riveissä neljä Mestarien liigaa ja kolme Espanjan mestaruutta. Ranskan maajoukkueessa 79 maaottelun mies juhli maailmanmestaruutta 2018.

ManU oli viime kaudella Valioliigan kakkonen, 12 pistettä perässä mestaruuden voittanutta paikalliskilpailija Cityä. Elokuussa alkavaan kauteen ManU on lähdössä varsin muhkein hankinnoin, sillä viime viikolla seura kertoi ostaneensa laitamies Jadon Sanchon saksalaisesta Dortmundista 73 miljoonalla punnalla eli noin 85,5 miljoonalla eurolla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: