Maaliahneen Kanen lähtö Tottenhamista lähestyy – Siirtosumma voi nousta lähes 200 miljoonaan euroon - Jalkapallo - Aamulehti

Maaliahneen Kanen lähtö Tottenhamista lähestyy – Siirtosumma voi nousta lähes 200 miljoonaan euroon

Tottenham-kapteenin mahdollisella siirrolla on spekuloitu jo pitkään.

Harry Kane on ollut jo pitkään Valioliigan parhaita hyökkääjiä.

23.7.2021 14:45

STT

Englannin miesten jalkapallomaajoukkueen EM-loppuotteluun johdattanut Harry Kane on vaihtamassa seuraa. Tottenhamia pitkään edustanut hyökkääjä on Manchester Cityn ostoslistalla.

Brittilehti The Sunin mukaan Tottenhamin puheenjohtaja Daniel Levy on suostunut siihen, että Kane siirtyy kilpailevaan seuraan 160 miljoonalla punnalla eli vajaalla 190 miljoonalla eurolla. Lehden mukaan Kane ansaitsisi Cityssä 400  000 puntaa viikossa.

Ensi viikolla 28 vuotta täyttävä hyökkääjä on kertonut halustaan voittaa pokaaleja ja pelata säännöllisesti Mestarien liigassa. Hän pääsi Tottenhamin kanssa Mestarien liigan loppuotteluun 2019, mutta Liverpool oli etevämpi maalein 2–0. Myöskään Englannin Valioliigassa Kane ei ole päässyt mestaruuden makuun, mutta City on kahminut viisi mestaruutta kymmenessä vuodessa.

Pari viikkoa sitten päättyneissä EM-kilpailuissa Kane teki neljä maalia ja oli lähellä jättimenestystä. Hän teki kaikki maalinsa pudotuspelivaiheessa ja osui vielä loppuottelun rangaistuspotkukilpailussa. Italia oli lopulta etevämpi ja jätti Englannin toiseksi.

Tottenham kertoi perjantaina verkkosivuillaan, että se teki nelivuotisen jatkosopimuksen toisen luottomiehensä Son Heung-minin kanssa. Eteläkorealainen on edustanut lontoolaisseuraa vuodesta 2015 lähtien, jolloin hän siirtyi saksalaisesta Leverkusenista Tottenhamiin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut