Kymen Sanomat: KTP:n Argo Arbeiter jättää seuran - Jalkapallo - Aamulehti

Kymen Sanomat: KTP:n liigakartalle palauttanut päävalmentaja Argo Arbeiter jättää seuran – Johtaa joukkojaan vielä Ilves-pelissä

KTP:n on sarjassa sijalla 11 eli toiseksi viimeisenä.

KTP:n Argo Arbeiter ei jatka Kymen Sanomien mukaan joukkueen päävalmentajana.

29.6.2021 18:30

Virolaisvalmentaja Argo Arbeiter ei jatka miesten jalkapalloliigassa pelaavan nousijajoukkue KTP:n päävalmentajana. Asiasta uutisoi Kymen Sanomat.

KTP on kerännyt kahdeksassa alkukauden ottelussa yhden voiton ja yhteensä neljä pistettä. Tällä hetkellä kotkalaiset ovat viiden ottelun tappioputkessa.

Arbeiter nähdään Arto Tolsan nimeä kantavalla KTP:n kotistadionilla vielä keskiviikkona, kun KTP kohtaa liigassa Ilveksen.

–  Kun tulee sellainen fiilis, että ei pysty antamaan enää enempää, kun olet niin tyhjä sisältä, niin silloin on aika poistua pelistä, Arbeiter kertoi Kymen Sanomille.

KTP:n puheenjohtaja Jukka Mustonen korosti lehdelle, ettei erouutiseen liity dramatiikkaa. Siviiliasiatkin vaikuttivat virolaisen päätökseen.

Arbeiter pelasi 1990-luvun lopussa Kotkassa ja palasi satamakaupunkiin päävalmentajana marraskuussa 2018. Kotkalaisseura nousi hänen johdollaan pääsarjaan viiden alasarjakauden jälkeen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut