Espanjan EM-joukkueessa toinen koronatapaus - Jalkapallo - Aamulehti

Espanjan EM-joukkueessa toinen koronatapaus

Diego Llorente (oik.) pelasi vielä 4. kesäkuuta Espanjan ja Portugalin välisessä maaottelussa, mutta nyt hän on karanteenissa koronavirustartunnan vuoksi. Llorenten edessä palloa puskee Portugalin tähtihyökkääjä Cristiano Ronaldo.

9.6. 13:30

Madrid

Espanjan miesten jalkapallomaajoukkueessa ilmeni toinen koronavirustapaus, kun maan ensimmäiseen EM-kisaotteluun on aikaa alle viikko. Espanjan jalkapalloliitto kertoi tiistaina Leeds-puolustaja Diego Llorenten antaneen positiivisen testituloksen.

Joukkueen kapteeni Sergio Busquets sai koronatartunnan viime viikonloppuna perjantaina pelatun Portugali-maaottelun jälkeen. Sekä Busquets että Llorente ovat jättäneet joukkueen.

Espanjan urheilusta vastaava ministeri Jose Manuel Rodriguez Uribes kertoi tiistaina, että Espanjan EM-ryhmä saa koronarokotteet tällä viikolla.

Koronatapausten takia Espanjan päävalmentaja Luis Enrique on kutsunut harjoitusvahvuuteen jo yhteensä 17 pelaajaa mahdollista kisakutsua varten. Pelaajat harjoittelevat omassa kuplassaan Madridissa.

Espanja avaa EM-kisat ensi maanantaina Sevillassa. Tuolloin vastaan asettuu Ruotsi, joka kamppailee myös viruksen kanssa. Länsinaapurin pelaajista Dejan Kulusevski ja Mattias Svanberg ovat saaneet koronatartunnan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: