Ajax unohti rekisteröidä hyökkääjä Sebastien Hallerin jäljellä oleviin Eurooppa-liigan otteluihinsa. - Jalkapallo - Aamulehti

Ajax teki ”valtavan” virheen ja unohti lisätä ennätyshankintansa Eurooppa-liigan peleihinsä

Sebastien Haller (edessä) siirtyi tammikuussa Ajaxiin seuran ennätyssummalla. Nyt Eurooppa-liigan pelit ovat jäämässä väliin kömmähdyksen vuoksi.

4.2. 20:47

Amsterdam

Hollantilaisen Ajaxin päävalmentaja Erik ten Hag myönsi torstaina seuran tehneen ”valtavan” virheen, kun se unohti rekisteröidä hyökkääjä Sebastien Hallerin jäljellä oleviin Eurooppa-liigan otteluihinsa.

Ranskalais-norsunluurannikkolainen Haller siirtyi tammikuussa West Hamista Ajaxiin 22,5 miljoonalla eurolla, joka on hollantilaisseuran siirtoennätys. Jostain syystä Ajax ei huomannut lisätä Halleria jalkapallon Eurooppa-liigan ryhmäänsä.

– Tämä on meiltä valtava hallinnollinen virhe. Jotain meni pieleen, ja sillä on merkittäviä seurauksia. Niin pitkään kuin on toiveita saada hänet rekisteröityä, meidän täytyy yrittää. Emme hankkineet häntä tyhjän takia, Erik ten Hag sanoi seuran kotisivuilla.

Ajax on ilmoittanut ryhtyvänsä toimiin, jotta Haller saataisiin lisättyä Eurooppa-liigan ryhmään. Ajax kohtaa Eurooppa-liigan pudotuspeleissä ranskalaisen Lillen 18. ja 25 helmikuuta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos