Benjamin Källman teki avausmaalinsa Huuhkajissa: ”Se oli juuri sitä, mitä mä halusin” - Jalkapallo - Aamulehti

Avausmaalinsa Huuhkajissa tehnyt Källman kuvasi lataustaan ruotsiksi – kertoi Viasatille: ”Se oli juuri sitä, mitä mä halusin”

Benjamin Källman iski ”takavasaralla” ohjaten ensimmäisen maalinsa Huuhkajat-paidassa.

Suomen maalintekijät: Benjamin Källman ja Teemu Pukki.

12.6.2019 0:18

Lassi Lappalainen tarjosi Turun Interin Benjamin Källmanille erinomaisen maalipaikan upealla esityöllään. Lappalaisen huima juoksu päättyi tyylikkääseen passiin maalin edustalle. Siellä jässikkämäinen Källman oli omillaan.

20-vuotias hyökkääjä ohjasi pelivälineen tyylikkäästi takajalallaan maaliin, klaaraten ensimmäisessä A-maajoukkueottelussaan myös avausmaalinsa.

– Se maali tuntui tottakai todella hyvältä. Se oli juuri sitä, mitä mä halusin kun kuulin paikastani avauskokoonpanossa. Ainoa mitä mietin oli että haluan hyvän esityksen, Källman kertoi Viasatin hikihaastattelussa.

Hyökkääjällä oli paljon hommia pelissä, kun kotijoukkue pelasi todella matalalla, ryhmittäen kuudentoista alueensa lähes aina yhdeksällä pelaajalla.

– Liechtenstein pelasi niin kuin odotettiin. Onneksi saimme murrettua heidän blokkiaan hyötymällä tyhjästä tilasta.

Lappalaisen komeasta passista Källmanilla oli vain kiiteltävää.

– Sanoin Lassille loistavasta esityöstä heti ”kiitos”, se oli upea nousu.

Källman myönsi, ettei ensimmäinen miesten peli ollut aivan pala kakkua alkuun.

– Avauksen paikka oli iloinen uutinen ja pieni yllätys. Tietysti olin...miten se sanotaankaan...”nervös”. Onneksi kokeneet jätkät auttoivat kentällä. Mutta se oli lopulta vain jalkapallopeli, Källman totesi kahta kotimaista kieltä hyväkseen käyttäen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos