Minne suuntaa Ilveksen maalitykki Santeri Haarala? - Jalkapallo - Aamulehti

Ilves jatkaa Kakkosen kärjessä voittamattomana, hattutempun viimeistelleen Santeri Haaralan jatko vielä auki

Kuudesta ottelusta Ilves on napannut yhtä monta voittoa. Santeri Haarala on tulikuumassa vireessä.

Santeri Haarala oli yksi Ilveksen kakkosjoukkueen suurista onnistujista. Hän sai näyttöpaikan Turun Palloseurassa paukutettuaan lyhyessä ajassa kahdeksan osumaa Ilvekselle. Haarala raivasi tiensä TPS:n liigakokoonpanoon.­

18.7.2020 17:53 | Päivitetty 18.7.2020 18:00

Aamulehti

Juuri nyt Ilveksen kakkosjoukkueella menee todella lujaa. Joukkue jatkaa jalkapallon Kakkosessa voittamattomana, kun kuudesta pelistä on tullut täydet 18 sarjapistettä. Samalla myös B-lohkon kärkipaikka on keltapaitojen.

Ilveksen nykyvireen koki lauantaina Salon Palloilijat. Salossa pelattu ottelu oli Ilveksen näytöstä ja päättyi 6–0-voittoon. Avausjakson jälkeen Ilves johti neljällä maalilla.

Ilveksen Santeri Haarala teki Salossa kolme osumaa. Alkukauden saldo on kahdeksan maalia viidessä ottelussa. Muut Ilves-maalit tekivät Eemeli Raittinen, Eetu Mömmö ja Samuel Dahan.

– Hyvä matsi oli, samanlainen kuin mitä tällä kaudella on ollut aiemminkin: pallonhallinta oli meillä, sitä kautta loimme paikkoja. Olen ollut tyytyväinen, kun maaleja on tullut. Kun on annettu luottoa, on sen pystynyt lunastamaan, hattutempun tykittänyt Haarala kertoi ottelun jälkeen.

Ilves teki maalinsa sumissa. Avausjaksolla neljä maalia syntyi 20 minuutissa, kun Raittinen aloitti ilotulituksen 17. minuutilla. Toisen jakson kaksi maalia tuli kolmen minuutin sisään.

Jääkö Ilvekseen?

Ilveksen valmentaja Topi Priha kertoi Aamulehdelle 12.7. Haaralan olevan vapaa lähtemään, kun siirtoikkuna aukeaa 20.7. ja yhteydenottoja oli jo tullut. Haarala ei vielä kerro, jatkuvatko pelit Ilveksessä vai muualla.

Ilveksen maalitykki herättää kiinnostusta – "Yhteydenottoja on tullut jo"

– Vähän auki vielä, en halua sitä sen enempää kommentoida.

Salossa Ilves kontrolloi ottelun tapahtumia alusta asti.

– Salolta puuttui aika paljon avainpelaajia, mutta se ei vähennä meidän voittomme arvoa, valmentaja Priha kertoi pelin jälkeen.

– Pystyimme pitämään palloa riittävän pitkiä pätkiä ja murtautumaan riittävän usein. Toisella jaksolla oli vielä enemmän hyviä paikkoja lähietäisyydeltä, mutta maalinteko vähän tökki.

Ilves on tällä hetkellä Kakkosen kolmesta lohkosta ainoa joukkue täysillä pisteillä ja Haarala johtaa maaleillaan koko sarjan maalipörssiä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?