Kahden maalin näyttö pöytään – Santeri Haarala hakee uutta vauhtia Kakkosen peleistä - Jalkapallo - Aamulehti

Kahden maalin näyttö pöytään – Santeri Haarala hakee uutta vauhtia Kakkosen peleistä

Santeri Haarala oli yksi Ilveksen kakkosjoukkueen suurista onnistujista. Hän sai näyttöpaikan Turun Palloseurassa paukutettuaan lyhyessä ajassa kahdeksan osumaa Ilvekselle. Haarala raivasi tiensä TPS:n liigakokoonpanoon.­

4.7.2020 18:47

Rovaniemeltä palannut Santeri Haarala hakee uralleen uutta nostetta Ilveksen kakkosjoukkueen kautta.

Monista loukkaantumisista kärsinyt laituri on pitkästä aikaa täydessä kunnossa ja valmis kokeilemaan pian Kakkosta korkeammalla tasolla.

Vasta 20-vuotias Haarala upotti lauantaina Ilveksen molemmat osumat, kun tamperelaisjoukkue pehmitti HJS Akatemian tyylikkään esityksen jälkeen 2–0 (1–0).

– Jos maaleja tulee tähän tahtiin, ihme ellei hän pääse kokeilemaan jossakin ylemmän tason seurassa. Santeri on vapaa lähtemään heti, kun paikka tulee, Ilveksen valmentaja Topi Priha tuumi.

Vammojen kiusaama Haarala siirtyi viime elokuussa Ilveksestä Rovaniemen Palloseuraan, mutta takaiskut jatkuivat napapiirillä. Niinpä Ilveksen liigaympyröistä tuttu lupaus tuli takaisin Tampereelle.

– Nuori mies kysyi kesäkuun alussa tyylikkäästi, voisiko hän tulla meidän harjoituksiin. Annoimme hänelle mahdollisuuden myös pelata ja mennä näin eteenpäin. Mahdotonta sanoa, miten kauan hän viihtyy täällä, Priha kuvaili.

Ilves on aloittanut Kakkosen erinomaisesti. Neljästä ensimmäisestä pelistä on herunut täydet kaksitoista pistettä.

– Olemme nyt uudessa tilanteessa. On selvää, että kaikki joukkueet haluavat voittaa sarjajohtajan. Tämä on meille hyvä kypsyyskoe. Seuraava askel edellyttää tämän testin läpäisemistä, Priha painotti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?