Hyvin kamppaillut Ilves/2 kukisti Hongan – kaksi toipilasta liigaringistä sai tärkeitä peliminuutteja - Jalkapallo - Aamulehti

Hyvin kamppaillut Ilves/2 kukisti Hongan – kaksi toipilasta liigaringistä sai tärkeitä peliminuutteja

15.5.2019 21:17

Ilves/2 otti toisen peräkkäisen voittonsa jalkapallon Kakkosessa. Honka Akatemia kaatui Lamminpään nurmella 1–0 Jesse Huhtalan puskumaalilla, jonka pohjustivat avausjakson lopulla Janne-Pekka Laine ja keskityksen tarjoillut Eduard Ciriaco.

– Nurmialusta ei vielä ollut paras mahdollinen. Voitimme hyvin kaksinkamppailuja, mihin voi olla tyytyväinen. Syöttöpelissä Honka oli piirun edellä, vastuuluotsi Topi Priha kertoi.

Toisella jaksolla kotijoukkueella oli useampikin paikka tehdä toinen maali, mutta Laine, Eetu Mömmö ja Eemeli Raittinen eivät onnistuneet. Ilves-vahti Matias Riikonen torpedoi puolestaan pari vastustajan tilaisuutta.

Avauksessa nähtiin vammoista kärsineet Mikael Almen ja Naatan Skyttä. Kaksikko kuuluu liigajoukkueen rinkiin. Almen pelasi koko ottelun ja Skyttäkin 69 minuuttia.

– Kaikilla Ilveksen liigaringin kavereilla on kova halu pelata korkealla intensiteetillä. Almen ja Skyttä saivat nyt paljon kilometrejä alle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos