Markku Kanerva teki runsaasti muutoksia Huuhkajien kokoonpanoon - Jalkapallo - Aamulehti

Markku Kanerva teki runsaasti muutoksia Huuhkajien kokoonpanoon

Suomi kohtaa Puolan harjoituspelissä ja Bulgarian ja Irlannin Kansojen liigassa.

Suomen maajoukkuepuolustaja Joona Toivio edustaa Ruotsissa Häckenin joukkuetta.

29.9.2020 13:57

Helsinki

Suomen miesten jalkapallomaajoukkueen päävalmentaja Markku Kanerva on nimennyt pelaajaryhmänsä lokakuun vierasmaaotteluun Puolaa vastaan ja Kansojen liigan kotiotteluihin Bulgariaa ja Irlantia vastaan.

Kanerva teki useita muutoksia syyskuun Kansojen liigan otteluihin valitsemaansa ryhmään. Varamaalivahti Anssi Jaakkola on poissa perheenlisäyksen takia, ja tilalle tulee Niki Mäenpää.

Runkopuolustajat Joona Toivio ja Paulus Arajuuri palaavat joukkueeseen. Huuhkajat saa puolustukseensa myös Pohjois-Amerikan MLS-liigan Montreal Impactissa pelaavan laitapuolustajan Jukka Raitalan.

Myös Raitalan seuratoveri, laituri Lassi Lappalainen saapuu joukkueen vahvuuteen. Minnesota Unitedissa hyvin pelannut Robin Lod ei sen sijaan ollut käytettävissä.

Raitala ja Lappalainen ovat mukana vain Kansojen liigan otteluissa.

Puolustajat Nicholas Hämäläinen ja Sauli Väisänen sekä hyökkäyspäässä pelaavat Santeri Hostikka ja Rasmus Karjalainen olivat maajoukkueen mukana syyskuussa, mutta putosivat nyt pelaajalistalta.

Huuhkajat kohtaa Puolan 7. lokakuuta Gdanskissa. Ottelu siirtyi viime maaliskuulta syksylle. Kansojen liigaa Suomi jatkaa Bulgariaa ja Irlantia vastaan 11. ja 14. lokakuuta. Ottelut pelataan Helsingin Olympiastadionilla.

Suomi aloitti Kansojen liigan tappiolla Walesille ja voitolla Irlannista.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos