FC Haka voitti Myllykosken Pallon 4–0 - Jalkapallo - Aamulehti

Hakalle kymmenes voitto putkeen – sarjajumbo Myllykosken Pallo kaatui tylysti 4–0

Elias Ahde viimeisteli hattutempun, kun Haka kaatoi MuSan 5–1.

9.8.2019 22:41

Aamulehti

Ykkösen kauden toinen kolmannes päättyi Hakan kannalta tutuissa merkeissä, kun joukkue voitti Myllykosken Pallon vieraissa 4–0 (2–0). Voitto oli sarjaa johtaville valkeakoskelaisille kymmenes putkeen ja tähänastisen kauden kuudestoista.

Sarjajumbona kyntävä MyPa otti puolestaan takkiin kuudetta kertaa peräkkäin ja kahdennentoista kerran koko kaudella. Tappiota todisti 885 hengen yleisö.

Haka aloitti isäntiensä pommittamisen heti ottelun neljännellä minuutilla, kun Jonni Thusberg laukoi avausmaalin Salomo Ojalan syötöstä maaliin. Avausjakson sinetöinyt 2–0-maali syntyi Jami Kyöstilän syötöstä ja Elias Ahteen viimeistelystä.

Toisella jaksolla Haka aloitti maalinteon Ville-Valtteri Starckin johdolla. Hän puski Anton Popovitshin kulmapotkun verkkoon. Ottelun 84. minuutilla Ojala pääsi Antto Hilskan syötöstä irti ja viimeisteli lukemat 4–0:aan. Maali oli Ojalalle kauden viidestoista.

Haka aloittaa kauden viimeisen kolmanneksensa ensi torstaina Tehtaan kentällä, jonne vieraaksi saapuu paikallisvastustaja TPV. Joukkueella on nyt kasassa 50 pistettä 18 ottelusta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos