TPV:n piti maksaa kova hinta veskarin kömmähdyksestä – "Vahinko mikä vahinko" - Jalkapallo - Aamulehti

TPV:n piti maksaa kova hinta veskarin kömmähdyksestä – "Vahinko mikä vahinko"

TPV-valmentaja Anssi Ylinen teki poikkeuksellisen ratkaisun tauolla.

14.9.2019 19:13

Maalivahti Antti Kuusisen kömmähdys koitui TPV:n kohtaloksi Ykkösen vieraskamppailussa Ekenäs IF:ää vastaan. Kuusisen heittämä pallo kimposi Tommi Smeetsin selästä suoraan raaseporilaisille.

TPV:n puolustajat katselivat hölmistyneenä, kun Akseli Ollila sijoitti pallon verkkoon.

Ollilan maali jäi kamppailun ainoaksi. EIF otti 1–0-kotivoiton ja sysäsi tamperelaisjoukkueen entistä pahempaan putoamisvaaraan.

– Vahinko mikä vahinko. Näitä sattuu aina joskus. Pitää muistaa, että Antti otti vastapainoksi hyviä torjuntoja, TPV:n valmentaja Anssi Ylinen kommentoi.

TPV ja Myllykosken Pallo ovat nyt tasapisteissä sarjajumbon noustua loppuhetkillä 3–2-voittoon Musan Salamasta. Rony Huhtala viimeisteli illan kolmannen osumansa MyPan pelatessa vajaalla miehistöllä ulosajon takia.

TPV on vielä edellä paremman maalieron ansiosta.

– Tilanne ei ole ihanteellinen, koska johdimme parhaimmillaan MyPaa jo kuudella pistellä. Mutta ei tässä mitään paniikkia ole. Kaikki on edelleen omissa käsissä, Ylinen painotti.

Putoamiskamppailu ei ole pelkästään TPV:n ja MyPan kauppa. Kauden suurin limbo AC Oulu ja AC Kajaani ovat vain kolme pistettä jumbokaksikkoa edellä.

TPV kohtaa vielä Kajaanin ja MyPan – ja pääsee vaikuttamaan näin tapahtumien kulkuun merkittävästi.

– Pidimme edellisessä ottelussa nollan – ja nyt meille tehtiin yksi maali. Sen varaan on hyvä rakentaa. Kun puolustus pitää, mahdollisuudet kasvavat aina, Ylinen pohjusti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos