TPS voitti Ilveksen naiset 1–0 helteisessä jalkapalloliigan ottelussa - Jalkapallo - Aamulehti

Ilves suli Turun helteessä – kotijoukkueelle 1–0 voitto naisten jalkapalloliigassa

Ilveksen naisilla on heinäkuussa luvassa tiukkatahtinen otteluputki.

Mikko Lepistö uskoo Ilveksen naisten nauttivan tulevasta peliputkesta.

6.6.2019 22:29 | Päivitetty 6.6.2019 22:33

Aamulehti

Torstainen helle teki Turussa naisten jalkapallon liigapelistä tahmean. Ottelun ainoa maali nähtiin 73 minuutin jälkeen, kun kotijoukkue TPS:n Jenni Rannus pääsi laukomaan Ilveksen verkkoon suoraan vierasjoukkueen hyökkäyksestä.

– Meillä oli pakka ylhäällä. Siitä lähti tosi nopeasti pallo linjan taakse ja vastustajat siitä hyökkäämään. Hyvä juoksu ja laadukas viimeistely heiltä, mutta siinä oikeastaan olivat TPS:n paikat tässä pelissä, Ilveksen toinen päävalmentaja Mikko Lepistö kertasi ratkaisuhetkeä.

Valmentajan mukaan kuumuus vaikutti osaltaan pelaajien vireystilaan, eikä hän pitänyt kummankaan joukkueen otteita erityisen hyvinä tai peliä viihdyttävänä.

– Tosi vähän tuli paikkoja kummassakin päässä, ja matsi oli enemmän sellainen pienen yläkentän keskialueen tappelu.

Juhannustauolta peliputkeen

Mikko Lepistö kertoo Ilveksen naisten ottaneen Turun helletappion itseensä, mikä tullaan huomioimaan lähiviikkojen treeneissä. Joukkueella onkin edessään lähes kolmen viikon mittainen pelitauko, minkä aikana tarkoituksena on huilia ja harjoitella.

Juhannuksen jälkeen Ilves jatkaa tiukalla tahdilla kesä–heinäkuun: otteluita on luvassa vuoron perään kotona ja vieraissa 26. ja 30. kesäkuuta sekä 5., 9., 13., 20. ja 27. heinäkuuta.

– Vaikka treenaamisesta se on pois, pelaajat kyllä nauttivat, kun päästään pelaamaan paljon putkeen. Ja pelien takiahan tätä hommaa tehdään. Tulossa on hyviä matseja tiukkoja vastustajia vastaan, Lepistö ennakoi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos