Eurooppa-liigan puolivälieräparit arvottu - Jalkapallo - Aamulehti

Eurooppa-liigan puolivälieräparit arvottu – Pelit pelataan loppuun Saksasa neljällä eri paikkakunnalla

Mestarien liigan jatkopelien arvonnan lisäksi tänään arvottiin myös Eurooppa-liigan puolivälieräparit. Neljännesvälierät ovat vielä kesken, joten lopullisia pareja ei vielä tiedetä.

Eurooppa-liigan puolivälieräparit arvottiin perjantaina Sveitsissä.­

10.7.2020 16:19 | Päivitetty 10.7.2020 16:25

Aamulehti

Eurooppalaisen jalkapallon toiseksi arvostetuimman cup-kilpailun eri Eurooppa-liigan puolivälieräparit arvottiin Sveitsin Nyonissa perjantaina.

Aiemmin perjantaina arvottiin jo Mestarien liigan puolivälierä- ja välieräparit.

Mestarien liigan puolivälierä- ja välieräparit arvottiin – Atalanta kohtaa varmuudella PSG:n, tähtijoukkueet voivat joutua vastakkain

Eurooppa-liigassa neljännesvälierät jäivät kesken koronaviruspandemian vuoksi. Sen takia tarkat puolivälieräparit eivät ole vielä tiedossa, mutta parit, joista ne muodostuvat, arvottiin valmiiksi.

Eurooppa-liigan puolivälieräparit:

Shahtar Donetsk/Wolfsburg–Basel/Eintracht Frankfurt

Manchester United/LASK–FC Kööpenhamina/Istanbul Basaksehir

Inter/Getafe–Leverkusen/Rangers

Wolverhampton/Olympiakos–AS Roma/Sevilla

Eurooppa-liigan puolivälierät, välierät ja finaali pelataan suoraan yhdellä pelillä. Alkuperäisessä ohjelmassa muut pudotuspelikierrokset kuin finaali olivat perinteisesti kaksiosaisia.

Eurooppa-liiga pelataan loppuun asti elokuussa Saksassa neljässä kaupungissa: Kölnissä, Duisburgissa, Düsseldorfissa and Gelsenkirchenissä.

Loput neljännesvälierät pelataan 5.–6. elokuuta, puolivälierät 10.–11. elokuuta, välierät 16.– 17. elokuuta ja finaali 21. elokuuta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?