Hertha Berlinin pelaajat rikkoivat pykäliä - Jalkapallo - Aamulehti

Hertha Berlinin pelaajat rikkoivat pykäliä – maalia juhlittiin kuin aina ennenkin: halailemalla, kättelemällä ja hyppimällä reppuselkään – kuiskaus korvaan näytti pusulta

Hertha Berlinin Dedryck Boyata (vas.) oli lähikontaktissa joukkuekaverinsa Marko Grujicin kanssa.­

16.5. 20:59 | Päivitetty 16.5. 21:00

Hertha Berlinin pelaajat eivät välittäneet koronaohjeista: suuteliko pelaaja joukkuekaveriaan kesken ottelun?

Jalkapallon Saksan Bundesliiga palasi koronatauolta lauantaina. Tyhjien katsomojen lisäksi muun muassa pelaajille oli asetettu useita sääntöjä, joita piti noudattaa.

Yksi sääntö oli perinteisistä maalituuletuksista pidättäytyminen eli ei halailua tai käsien läpsyttelyä pelaajien kesken. Tuuletuksiksi hyväksyttiin vain lyhyet kosketukset kyynärpäillä tai jaloilla.

Ainakin Hertha Berlinin pelaajat rikkoivat sääntöä, kertovat saksalaismediat kuten express.de . Pelaajat juhlivat kahta maalia kolmesta kuten aina ennenkin: halailua, kättelyä ja reppuselkään hyppäämistä.

Lisäksi yhdessä kuvatoimistojen välittämässä kuvassa näyttää kuin Herthan Dedryck Boyata suutelisi joukkuekaveriaan Marko Grujicia.

Todennäköisesti kyse oli korvaan kuiskaamisesta, mutta silloinkin fyysinen kontakti on liian läheinen.

Jalkapallon outo paluu: Bundesliigan pelaajilla kasvomaskit vaihtopenkillä, pallopojat desinfioivat palloja – Dortmund vyöryi murskavoittoon

– Näin ei voi tapahtua ilman seuraamuksia, legendaarinen kommentaattori Marcel Reif totesi Bildin tv-lähetyksessä norjalaisen VG:n mukaan.

Hertha Berlin voitti vierasottelussaan Hoffenheimin 3–0.

Osion tuoreimmat

Luetuimmat