Medo jatkaa FC Hakassa kauden loppuun – Ojala ja Maximus Tainio hakevat pelituntumaa Kajaanista - Jalkapallo - Aamulehti

Medo jatkaa Valkeakoskella kauden loppuun – Salomo Ojala ja Maximus Tainio hakevat pelituntumaa Kajaanista

Medo (keskellä) jatkaa FC Hakan keskikentällä kauden loppuun asti.­

29.7.2020 18:53

Aamulehti

FC Hakan keskikenttäpelaaja Medo pelaa loppukauden valkeakoskelaisjoukkueen riveissä. Medon keväällä tehdyssä sopimuksessa oli optio jatkosta, ja se on otettu molemmin puolin käyttöön. Sen sijaan Salomo Ojala ja Maximus Tainio hakevat pelituntumaa Ykkösessä pelaavasta AC Kajaanista.

Medo liittyi FC Hakan vahvuuteen hieman ennen kuin koronapandemia keskeytti kaiken urheilutoiminnan. Sopimuksessa oli pykälä, jonka mukaan loppukauden osalta tilannetta arvioidaan uudelleen kesällä siirtoikkunan auettua.

– Hän on näyttänyt olevansa pelimies ja ehdottomasti halusimme pitää hänet täällä. Hänkin halusi mielellään jatkaa meillä loppukauden, joten halu oli molemminpuolinen, FC Hakan päävalmentaja Teemu Tainio kertoo tiedotteessa.

FC Haka ja AC Kajaani solmivat talvella farmisopimuksen. Hakalla on elokuussa seitsemän peliä, joten Ojalan sekä Tainion lainapestien tarkoituksena on saada miehet parhaaseen mahdolliseen vireeseen elokuuta varten.

Haka-kaksikko on jo liittynyt kajaanilaisjoukkueeseen, ja miehet ovat AC Kajaanin matkassa lauantaisessa MYPA-ottelussa. Lainapesti kestää alustavasti yhden ottelun.

– Meillä on niin paljon pelejä, että tarvitsemme jokaista pelaajaamme huipputikissä. Meidän pitää miettiä keinoja, miten saamme jokaisen pelaajan huippukuntoon, ja mielestäni tämä oli näille kahdelle pelaajalle oikea ratkaisu, Tainio avaa lainan syitä.

FC Hakan seuraava ottelu on lauantaina 1.8. vieraskentällä SJK:ta vastaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?