Ilveksen naiset panivat ylivoimaisen sarjakärjen ahtaalle: ”Olen ylpeä pelaajista, mutta sillä ei pisteitä saada” - Jalkapallo - Aamulehti

Ilveksen naiset panivat ylivoimaisen sarjakärjen ahtaalle: ”Olen ylpeä pelaajista, mutta sillä ei pisteitä saada”

Jenni Kantanen viimeisteli Ilveksen maalin HJK:ta vastaan.

15.5.2019 21:47

HJK jatkaa puhtaalla pelillä naisten jalkapalloliigan kärjessä. Helsinkiläiset ovat voittaneet kaikki kahdeksan otteluaan maalierolla 24–8. Keskiviikkona Tampereella sarjajohtaja joutui ahtaalle Ilveksen kanssa. Peli Tammelan stadionilla päättyi lopulta 1–2 (1–1).

Ilves siirtyi johtoon 22. minuutilla hyvällä vastaiskulla, jonka viimeisteli Jenni Kantanen. Hän sai vuolaat kehut valmentaja Mikko Lepistöltä.

– Kantanen oli todella hyvä, kentän paras hyökkääjä. Kova juttu, sillä vastapuolella olivat Jutta Rantala ja Hanna Ruohomaa, Lepistö ylisti.

HJK:n Essi Sainio kuittasi kotijoukkueen johdon avausjaksolla ja voitto-osuman 329 katsojan edessä sai nimiinsä Rantala 57. minuutilla.

– Oliko Klubilla pelissä edes kahta maalipaikkaa? Lepistö kysyi.

Ilves-ryhmä on päästänyt alkukaudella viidessä pelissä kahdeksan maalia, joista puolet on ollut turhan helppoja. Kun tehtyjä maaleja on vain viisi, pistesarake ei tahdo kasvaa.

Tamperelaiset ovat hävinneet kolme liigapeliä putkeen ja pelanneet avauspelin jälkeen neljä kamppailua voitoitta.

– Olen ylpeä pelaajista, mutta sillä ei pisteitä saada. Meidän on pakko korjata virheet, mutta siitä periaatteesta emme tingi, että nuoret pelaajat kehittyvät pallon kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: