FC Haka hankki yhdysvaltalaisen maalivahdin Michael Hartmannin - Jalkapallo - Aamulehti

FC Haka hankki yhdysvaltalaisen maalivahdin – Kausikorttikampanjasta jättimenestys

Michael Hartmann on tehnyt sopimuksen Hakan kanssa.

Michael Hartmann on Hakan uusi maalivahti.­

8.1.2020 8:00 | Päivitetty 8.1.2020 16:15

Aamulehti

Jalkapalloliigaan noussut Valkeakosken Haka on hankkinut yhdysvaltalaisen maalivahdin. Hakaan saapuu Michael Hartmann, joka on tehnyt seuran kanssa 1+1-vuotisen sopimuksen.

Hartmann, 25, oli joulukuussa Hakan testissä ja vakuutti valmennusjohdon. Päävalmentaja Teemu Tainio sanoo, että maalivahtiosasto on nyt kunnossa. Hartmannin kanssa torjuntavastuun jakaa Joonas Immonen.

Hartmann on 184-senttinen. Kesällä 2016 hän siirtyi Caldwellin yliopistojoukkueesta puoleksi vuodeksi Norjaan Kolstadiin, josta tie vei Ruotsiin. Ruotsissa Hartmann on pelannut FC Linköping Cityssä maan kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla.

– Mike on hyvä tyyppi, sosiaalinen ja helposti lähestyttävä. Hän on kova tekemään hommia ja haluaa oppia koko ajan lisää. Maalivahtina Mike on todella atleettinen, hän lukee ja ohjaa hyvin peliä. Jalalla pelaaminen on myös hyvällä tasolla, Hakan maalivahtivalmentaja Pauli Jussila puolestaan luonnehtii tiedotteessa.

Toimitusjohtaja Olli Huttusen mukaan seura hakee vielä ainakin kahta kenttäpelaajaa joukkueeseensa.

FC Haka tiedottaa myös, että joulukuun lopulla päättynyt kausikorttikampanja oli suuri menestys. Seuran tavoitteena oli 1934 varattua kausikorttia. Lopullinen luku nousi 2533:een kausikorttiin.

– Kausikorttimäärä ylitti hurjimmatkin unelmat, FC Hakan hallituksen puheenjohtaja Marko Laaksonen sanoo.

Kampanjassa pystyi ostamaan kausikortin Hakan kotiotteluihin 59 eurolla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?