Lukas Hradecky kommentoi Jorginhon rankkaria - Jalkapallo - Aamulehti

Italian rankkari hämmästytti: ”Kukaan muu ei harrasta sitä”

Lukas Hradecky aavisti oikein, mutta ei aivan saanut Jorginhon rankkaria kiinni.

9.9.2019 0:50

Suomen kapteeni Lukas Hradecky totesi, että 1–2-tappiosta Italialle jäi karvas maku. Maalivahti muistutti, että Armenian voitto Bosniasta satoi hyvin Suomen laariin, mutta Huuhkajat ei tällä kertaa pystynyt lihottamaan pistepottiaan.

– Aiheutimme harmia lohkon parhaalle joukkueelle. Nyt oli tyytyminen nollaan pisteeseen, Hradecky totesi.

Peli ratkesi Jorginhon rangaistuspotkuun. Hradecky oli hyvin mukana, mutta ei yltänyt palloon. Italialaistähdellä on tapana hypätä kesken vauhdinoton. Se oli suomalaisten tiedossa.

– Kukaan muu ei harrasta sitä. Minun piti pysyä paikoillani vähän pidempään. Hän luottaa siihen, että saa veskarin liikkeelle. Nyt ei saanut, mutta veti hyvin kulmaan.

Hradecky arveli, että Suomelle tuomittu rankkari vaikutti päätuomari Bobby Maddoniin.

– Ehkä tuomarilla oli vähän painetta, koska antoi meille pilkun. En tiedä. Skottituomari vihelsi oudolla linjalla. Ei varmaan vihellä liigassa noin.

Avausjaksolla Ratinan stadion kohahti, kun Hradecky venytti kätensä Stefano Sensin volleyn eteen. Torjunta näytti pääkatsomoon hämmästyttävältä.

– Hradecky otti sen ihan hyvin kiinni! Tuollaisia hän tekee, ja niitä gamesavereita tarvitaan pisteisiin, toppari Joona Toivio kehui.

Vahti itse otti rauhallisesti.

– Se tuli aika keskelle. Ei se ollut paha, Hradecky kuittasi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos