Ilves ja HJK pelasivat kuuman koitoksen täpötäydessä Tammelassa – Lauri Ala-Myllymäki laukoi dramaattisen tasoituksen! - Jalkapallo - Aamulehti

Ilves ja HJK pelasivat kuuman koitoksen täpötäydessä Tammelassa – Lauri Ala-Myllymäki laukoi dramaattisen maalin: ”Mielestäni ansaittu tasoitus”

Lauri Ala-Myllymäki kaappasi pallon kainaloonsa tasoituksen jälkeen täyden Tammelan kentän edessä.

20.7.2019 13:24 | Päivitetty 20.7.2019 20:07

Aamulehti

Ilves näytti sisukkuutensa lauantain huippuottelussa HJK:ta vastaan. Tamperelaiset kipusivat lopussa väkisin 1–1-tasapeliin, mikä takaa hienot asetelmat loppukauteen.

Ilveksen pelasti Lauri Ala-Myllymäki, joka laukoi rankkarista tasoituksen lisäajan alussa. Osuma oli hänelle jo kauden yhdeksäs, millä mies sivuaa yhden kauden maaliennätystään.

Pilkun aiheutti liigaan palannut Tim Väyrynen. Hän veti Diogo Tomasia paidasta Ilveksen vapaapotkun jälkeen.

Klubin vei johtoon Riku Riski 55. minuutilla.

Tammelassa oli yleisöä 5050 eli täysi tupa.

– Laadukas joukkue oli vastassa. Yksi pieni nukahdus ja taululla oli 0–1. Sen jälkeen oli vaikeaa. Vaihtopelaajat tulivat kuitenkin hyvin sisään ja saimme tunnetilan ylös. Mielestäni ansaittu tasoitus tuli sitten hässäkän kautta, Ilves-valmentaja Jarkko Wiss kuvaili. 

– Viime hetken maali vähän harmittaa. Joukkueeseen on tullut monta muutosta, mikä tietysti näkyy, HJK-luotsi Toni Koskela kommentoi.

Ilves jatkaa liigan kärkipaikalla 15 pelin jälkeen. Johto Honkaan on kaksi pistettä, ja joukkueet kohtaavat ensi lauantaina. HJK on kolmen pisteen päässä kaksi peliä tamperelaisia enemmän pelanneena.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos