TPV:n valmentaja Anssi Ylinen jää sairauslomalle - Jalkapallo - Aamulehti

TPV:n päävalmentaja jäi sairauslomalle – A-junioreiden valmentaja tuuraa tärkeässä ottelussa

TPV:ssä on kuohunut voimakkaasti alkukauden aikana.

Anssi Ylisen TPV otti voiton.

6.6.2019 22:09

Sisäisten erimielisyyksien kanssa taisteleva TPV on tehnyt uusia järjestelyjä huipputärkeän MyPa-ottelun alla. Päävalmentaja Anssi Ylinen on sivussa sairausloman takia. Peliä johtaa seuran A-junioreita luotsaava Jukka Listenmaa.

– Olen luvannut vetää edustusjoukkuetta loppuviikon ajan. Suostuin tähän ratkaisuun Anssin pyynnöstä, Listenmaa painotti.

Listenmaa oli Ylisen apuna jo viime sunnuntaina, kun TPV joutui tyytymään 1–1-tasapeliin Ykköseen jälkijoukkoon kuuluvan AC Kajaanin kanssa.

TPV:n puheenjohtajan Jouni Kaikurannan mukaan Listenmaa on TPV:n edustusjoukkueen mukana tästä eteenpäin ja A-junioreihin tulee toinen valmentaja.

– Katsotaan nyt ihan rauhassa. Minulla on sopimus A-junioreiden luotsaamisesta, Listenmaa jarrutteli.

Listenmaa, 49, on tamperelaiselle jalkapalloväelle tuttu persoona. TPV:n juniorikoulun käyneen keskikenttäpelaajan aktiiviura huipentui vuoden 1994 Suomen mestaruuteen kasvattajaseurassa.

Sen jälkeen Listenmaa on tehnyt pitkän päivätyön valmennuksen parissa. Hän on ollut TPV:n ohella Ilveksen, TKT:n ja PP-70:n palveluksessa.

TPV:ssä on kuohunut voimakkaasti alkukauden aikana. Myrskyt ovat johtaneet joukkueenjohtaja Janne Formulahden ja apuvalmentaja Mikko Innasen lähtöön.

Sunnuntainen MyPa-TPV -kamppailu on äärettömän tärkeä häntäpäähän juuttuneille joukkueille. Molemmat haluavat välttää Ykkösen jumbopaikan keinolla millä hyvänsä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: