Valkeakosken Haka pestasi ranskalaistoppari Samuel Mansourin - Jalkapallo - Aamulehti

Haka pestasi ranskalaistopparin ilman testiotteluita – tuore vahvistus tuo joukkueeseen fyysisyyttä

5.3.2019 17:07

Jalkapallon Ykkösessä pelaava valkeakoskelaisseura FC Haka on tehnyt 1+1-vuotisen sopimuksen ranskalaistoppari Samuel Mansourin, 28, kanssa.

–Tiedän, että Hakalla on pitkä historia Suomessa, joten minulle on kunnia pelata täällä. Olen iloinen voidessani olla mukana tässä projektissa. Tämä on myös loistava tilaisuus työskennellä joka päivä valmentaja Teemu Tainion kanssa ja oppia häneltä, Mansour toteaa seuran tiedotteessa.

–Olen voinut aistia hyvän yhteishengen joukkueessa. Olen huomannut, että ryhmässä on lahjakkaita pelaajia, jotka ovat valmiita työskentelemään kovasti joka päivä. Olen todella innoissani, Mansour jatkaa.

Mansour on pelannut urallaan pitkään Pohjois-Amerikassa.

–Samuel vakuutti heti ensi treeneistä lähtien ammattimaisuudellaan. Hän on erittäin positiivinen kaveri, joka otettiin joukkueessa hyvin vastaan. On todella harvinaista, että olimme seurana valmiita antamaan sopimuksen ilman testiottelua. Mutta kuten sanoin, niin hän vakuutti valmennuksen viikon aikana treeneissä. Samuel on fyysinen kaveri, jolta odotan kokemuksen tuomaa johtajuutta nuorelle joukkueelle, päävalmentaja Tainio kertoo.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut