Markku Kanerva julkisti Ruotsi-ottelun avauskokoonpanon - Jalkapallo - Aamulehti

Huuhkajien avauksessa yllätys – 20-vuotiaalle HJK-hyökkääjälle luvassa uran ensimmäinen maaottelu harjoituspelissä Ruotsia vastaan

Päävalmentaja Markku Kanerva johdattaa Huuhkajat kauden avausmaaotteluun Qatarissa. Vastassa on Ruotsi.

8.1.2019 16:59

Suomen maajoukkueen valmentaja Markku Kanerva on valinnut yhden debytantin avaukseen: HJK:n Lassi Lappalainen saa tililleen tänään uransa ensimmäisen A-maaottelun. Joukkueen kapteenina on joukkueen kokenein pelaaja Tim Sparv.

Huuhkajat koki takaiskun ottelupäivänä, kun Glen Kamaran seurajoukkue Dundee FC haluaa keskikenttäpelaajansa välittömästi takaisin Skotlantiin.

–Heillä on oikeus tehdä niin, koska ei ole ns. kansainvälinen pelipäivä. Arvelen, että asia liittyy Glenin tuoreeseen siirtouutiseen, Kanerva sanoi Palloliiton tiedotteessa.

–Harmillinen juttu, mutta tälle emme voi mitään. Myös Juha Pirttijoki on pois kokoonpanosta jalkavamman vuoksi. Takaisku sekin.

Suomen avauskokoonpano:

Jesse Joronen, Juha Pirinen, Juhani Ojala, Joona Toivio, Albin Granlund, Lassi Lappalainen, Tim Sparv, Rasmus Schüller, Simon Skrabb, Eero Markkanen, Rasmus Karjalainen

Vaihdossa: Walter Viitala, Rasmus Leislahti, Robert Taylor, Kaan Kairinen, Tim Väyrynen, Robert Ivanov, Sebastian Dahlström, Saku Ylätupa, Nicolas Hämäläinen.

Kauden avausmaaottelua voi seurata suorana lähetyksenä Viasatin, Viaplayn ja Viafreen välityksellä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: