Mestarien liigassa Jose Mourinhon ManU tarvitsee onnistumisia - Jalkapallo - Aamulehti

Juventus-pelaaja Mestarien liigan ottelun alla: "Valmentajammekin uskoo Barcelonaan" – Jose Mourinhon ManUn olisi jo onnistuttava

Juventuksen Miralem Pjanic (oik.) taisteli viime kaudella pallosta Barcelonan Lionel Messin kanssa. Juventus on H-lohkon johdossa ennen Manchester Unitedia, Valenciaa ja Young Boysia.

7.11.2018 17:25

Juventus saa Manchester Unitedin tavallista hauraampana vieraakseen illan Mestarien liigan H-alkulohkon ottelussa. ManU on Valioliigassa seitsemäntenä, eikä Mestarien liigassa suju paljoa paremmin.

Juonikkaan portugalilaisvalmentajan Jose Mourinhon palli huojuu uhkaavasti, ja samaan aikaan Juventus rellestää voitosta voittoon sekä Mestarien liigassa että Italian liigassa. Juventuksella on kauden 14 ottelusta 13 voittoa ja yksi tasapeli.

Juventus voitti kaksi viikkoa sitten ManUn 1–0 Manchesterissa ja saattaa varmistaa illan pelissä jatkopaikkansa Mestarien liigan pudotuspeleihin.

–Tärkeä ottelu, kun meillä on tilaisuus varmistaa jatkopaikka, Juventuksen bosniahertsegovinalainen keskikenttäpelaaja Miralem Pjanic sanoo illan ottelusta.

–Pelasimme hyvin Manchesterissa, mutta tulosta ei tullut aivan odotetusti.

Pjanic arvioi Barcelonan Mestarien liigan suosikiksi, mutta odotukset ovat nousseet alkukauden onnistumisten ansiosta myös Torinossa.

–Kilpailussa on monta joukkuetta, jotka pystyvät mestaruuteen. Valmentajammekin uskoo Barcelonaan, mutta myös meillä on nyt koossa joukkue, joka voi mennä pitkälle tässä kilpailussa, Pjanic uskoo.

Juventus on voittanut Mestarien liigassa Valencian, Young Boysin ja ManUn. Se johtaa H-lohkoa yhdeksällä pisteellä, ja ManU on toisena neljällä pisteellä.

Juventus puolustaa jykevästi

Puolustaja Chris Smalling toivoo, että ManU pystyy pelaamaan Torinossa kuten joukkueiden ensimmäisen ottelun toisella puoliajalla.

–Kunnioitimme vastustajaa liikaa ottelun alussa. Pelasimme sen takia alun liian jähmeästi, mutta toisella jaksolla nousimme vastustajan tasolle ja pääsimme paremmin ratkaisupaikkoihin, Smalling toteaa.

Maalinteko uhkaa käydä illalla vaikeaksi Juventuksen tiiviin puolustuksen takia. Juventus on tehnyt alkulohkossa kuusi maalia päästämättä ainuttakaan.

–Juventuksen puolustus on hyvin organisoitu ja tiivis. Ei Juventusta vastaan maalia ihan helposti tehdä, italialainen puolustaja Matteo Darmian ennakoi.

Pjanic kiittää puolustuksesta valmentaja Massimiliano Allegria.

–Allegri on jatkuvasti korostanut työntekoa puolustuksessa. Se on edelleen asia, jota voimme parantaa, Pjanic vakuuttaa.

Juventus johtaa Italian liigaa kuuden pisteen erolla Milanon Interiin ja Napoliin. Se on voittanut kauden 11 liigaottelusta kymmenen.

Juventus on voittanut Mestarien liigan viimeksi 1996. Viime vuonna Juventus hävisi liigan loppuottelun Real Madridille.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: