Teemu Pukki kertoi hattutempun jälkeen antavansa pallon tyttärelleen - Jalkapallo - Aamulehti

Teemu Pukki hehkui onnea hattutemppunsa jälkeen – ottelupallo menee tyttärelle: ”Olisin voinut tehdä tänään paljon enemmänkin”

Norwich Cityn paidassa Valioliigan sensaatiomaisella vireellään valloittanut Teemu Pukki oli yhtä hymyä Newcastlea vastaan otetun 3–1-voiton jälkeen.

17.8.2019 19:29

Teemu Pukilla oli syytä hymyyn, kun hän saapui tv-haastatteluun Newcastlea vastaan otetun 3–1-voiton jälkeen. Pukki takasi kolme pistettä joukkueelleen ampumalla puhtaan hattutempun Harakoiden verkkoon.

– Kolmea pistettä lähdimme tänään hakemaan ja se saatiin. Tietenkin, ensimmäinen hattutemppu Valioliigassa, joten olen erittäin iloinen siitä. Hieno voitto viime viikon jälkeen (1–4-tappio Liverpoolissa), Pukki maiskutteli.

Kahdessa valioliigaottelussaan neljä maalia iskenyt ja maalipörssin kärkeen siirtynyt kotkalainen on sopeutunut saumattomasti Valioliigan sykkeeseen viime kauden nousun jälkeen.

– Täällä on parempia pelaajia, mutta me olemme joukkueena onnistuneet siinä todella hyvin. Pelaamme todella hyvää jalkapalloa juuri niin kuin haluamme pelata. Se on tehokasta, ja kaverit luovat paljon paikkoja. Olisin voinut tehdä tänään paljon enemmänkin maaleja, Pukki kiitteli.

Seuraavassa valioliigaottelussaan Norwich saa Carrow Roadille vieraakseen Frank Lampardin luotsaaman Chelsean.

– Totta kai täytyy lähteä jokaisessa ottelussa yrittämään maalintekoa, jos on hyökkääjä. Se on työni, joten tietenkin lähden yrittämään parastani ja toivon, että voin jatkaa maalintekoa, Pukki suunnitteli.

Hattutemppusankari nappasi itseoikeutetusti ottelupallon matkaansa pelin jälkeen.

– Kotiin, luultavasti tyttäreni pelaa sillä, joten sillä on erityinen paikka kotona, Pukki hymyili.

Pukin ja hänen vaimonsa Kirsikan tytär on syntynyt joulukuussa 2017.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut