Anton Popovits iski hattutempun MuSaa vastaan Ykkösessä - Jalkapallo - Aamulehti

Anton Popovitsh kuritti MuSaa hattutempulla – "Odotan häneltä hirveätä läpimurtoa"

Haka on juhlinut tällä kaudella muun muassa MuSan kustannuksella.

16.5.2019 22:39 | Päivitetty 16.5.2019 23:53

Valkeakoski

Loisto-ottelun pelanneen Anton Popovitshin poskille nousi puna, kun vieressä istunut Haka-luotsi Teemu Tainio kehui torstai-illan ykköshahmoa vuolaasti.

– Kun osaa homman, se näyttää helpolta. En odota "Popolta" tällä kaudella mitään muuta kuin hirveätä läpimurtoa, Tainio latasi.

Merkit ovat vähintäänkin lupaavia. Popovitsh teki uransa ensimmäisen hattutempun ja tahditti Hakan tyrmäävään 6–1 (3–0) -voittoon sarjanousija Musan Salamasta.

Samalla liigapaikkaa metsästävä valkeakoskelaisjoukkue nousi Ykkösen kärkipaikalle.

– Kaikki meni muuten nappiin, mutta takaisku harmittaa. Tavoitteena oli nollan pitäminen. Toisaalta pitää olla tyytyväinen, jos pystymme paukuttamaan kuusi maalia per peli, Popovitsh heitti.

Haka teki saman kotikentällään jo KTP:tä vastaan.

– Meillä on jätkien kanssa selkeä suunnitelma. Kotikentältä napsitaan voittoja vaikka väkisin ja vieraista raavitaan pisteitä tarvittava määrä, Popovitsh painotti.

Vähältä piti, ettei Tehtaan kentällä jaettu toistakin knallia. Kärkimies Salomo Ojala viimeisteli kaksi osumaa ja pääsi yrittämään loppuminuuteilla kolmatta maalia avopaikasta, mutta veto viuhui yli.

– Tämä oli aikamoinen teurastus. Olimme Hakaa jäljessä joka puolella kenttää. Numeroissa ei ole yhtään liikaa, MuSan kapteeni Jussi Välilä tunnusti.

Juttua korjattu 16.5. klo 23.53: Korjattu nimivirhe kuvatekstissä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut