Kirjoita mielipide - Info - Aamulehti

Kirjoita mielipide

Erityisesti toivotamme tervetulleeksi ajankohtaiset ja terävät kirjoitukset, jotka avaavat uusia ajatuksia, esittävät ideoita ja ovat rakentavia. Kannustamme käymään keskustelua monista näkökulmista.

9.11.2020 16:50

Millaisia mielipidekirjoituksia julkaisemme?

Emme julkaise blogitekstejä, julkilausumia tai yleisiä kannanottoja emmekä tekstejä, joita on tarjottu usealle julkaisijalle.

Mitat: Ennen lähettämistä mittaa teksti välimerkkeineen. Pitkä kirjoitus 3000 merkkiä, keskimittainen 2000 merkkiä, lyhyt 1000 merkkiä. Toimitus muokkaa ja lyhentää kirjoituksia tarpeen mukaan.

Nimi ja nimimerkki: Teksteissä on kirjoittajan nimi, ja sen lisäksi kerrotaan kirjoittajan kotipaikka sekä tarvittaessa ammatti, oppiarvo, luottamustehtävä tai vastaava. Nimimerkin käyttö on mahdollista vain poikkeustapauksessa, kun aihe on arkaluontoinen ja nimen julki tuleminen voisi aiheuttaa kirjoittajalle haittaa. Tekstiviestipalstalla nimimerkin käyttö on sallittu.

Tekstit julkaistaan sekä verkossa että painetussa lehdessä.

Miten lähetän tekstini?

Sähköpostitse osoitteeseen al.mielipiteet@aamulehti.fi tai postitse osoitteeseen Aamulehti, mielipiteet, PL 327, 33101 Tampere.

Mielipidekirjoituksen mukana on oltava nimi, osoite ja puhelinnumero. Yhteystietosi jäävät vain toimituksen tietoon.

Tekstaripalsta: Lähetä viesti numeroon 13331. Viestin alkuun kirjaimet MI ja välilyönnin jälkeen mielipiteesi, nimimerkki sekä lopuksi nimi, osoite ja paikkakunta. Operaattori perii viestistä normaalin maksun.

Mielipidekirjoitukset Aamulehden verkossa

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos