Paula Koivuniemi täytti 70 vuotta – Testaa, kuinka hyvin muistat lempilaulujen sanat

Ilpo Lukus
Paula Koivuniemi täytti 70 vuotta – Testaa, kuinka hyvin muistat lempilaulujen sanat

Rakastettu Paula Koivuniemi täyttää maanantaina 70 vuotta. Vuosikymmeniä kestäneelle uralle mahtuu monia eri tyylejä niin ulkonäössä kuin musiikissakin.

Anni TolonenAamulehti

Koko kansan oma aikuinen nainen Paula Koivuniemi täytti maanantaina 70 vuotta. Juhlan kunniaksi kokosimme suosikkikappaleiden sanat yhteen visaan.

Testaa, kuinka hyvin olet karaokesta, lapsuudenkodin radiosta tai laulajan konserteista oppinut ikivihreiden laulujen sanoitukset.


Kommentit (3)

  • Nimetön

    Onneksi olkoon

  • -A-

    80-luvulta ”Tummat silmät, ruskea tukka” lähtien. No kaikkihan ne nyt ihan vaan menee oikein ja heinäkuun lopussa nähdään DBTL:ssa. Ihana Paula! 😘

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio