Amerikanrautoihin hurahtanut Karoliina Hiltunen verhoilee romuja loistokuntoon – vain yksi materiaali kuuluu inhokkeihin

Nokialainen yrittäjä Karoliina Hiltunen, 36, edustaa rentoa bensatennarityyliä, vaikka pukeutuukin ajoittain myös naiselliseen kellohameeseen ja korkokenkiin. Tarpeen tullen hän pyöräyttää itselleen makunsa mukaiset maiharit, spittarit ja käsilaukut. Hiltusen yrityksen alku kangerteli pahoin, mutta viime kesänä kaikki muuttui. Kädentaitajan työt on pantu merkille myös Pirkanmaan ulkopuolella.

Pinkit hiukset ovat olleet Karoliina Hiltusen tyylin tavaramerkkinä jo kuusi vuotta. Hän omistaa tällä hetkellä kaksi amerikanrautaa: vuoden 1976 oranssin Dodge Coronetin ja vuoden 1970 mustan Chryslerin. Nuoresta asti jenkkiautoja harrastanut Hiltunen kertoo, että nainen ratissa ei ole enää niin iso ihme kuin aiemmin.

Aamulehti

Kun Karoliina Hiltunen, 36, valitsee luettavaa, hän tarttuu muoti- ja sisustustrendejä kuhisevia aikakauslehtiä mieluummin Amerikan Rautaan. Jenkkiautoista ja niiden rakentelusta kertova lehti myötäilee Hiltusen omaa elämäntapaa, ja lehden sivuilta löytyy usein tuttuja ajopelejä. Nykyään osassa niistä näkyy hänen oma kädenjälkensä, sillä Hiltusen nuori yritys Rockarolina keskittyy amerikanrautojen verhoiluun.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut