Kun tiessä on reikä, syyllistä etsitään työnjohdosta – Destian työpäällikön viesti on synkkä, kun rahaa ei ole: ”Teiden kunnossa mennään koko ajan taaksepäin”

Destian työpäällikkö Annukka Hakala on ollut teiden kunnosta kiinnostunut pienestä pitäen. Kun Annukka Hakala aloitti työpaikassaan, naiskollegoita ei juuri ollut. Hän on yhä yksi harvoja sukupuolensa edustajia alallaan.

Annukka Hakalan työssä puhutaan suurista rahasummista, mutta hän itse kuvaa työnsä olevan rahojen vahtimista. ”Olen sopivan kilpailuhenkinen ja haluan onnistua tehtävissäni sekä tarjoustoiminnassa. Suunnittelulla on iso merkitys minun työssäni, ja toivon, että jatkossakin otettaisiin rohkeita askeleita infrahankkeiden kohdalla. Rantatunneli ja ratikka ovat hyviä esimerkkejä.”

Tiessä on reikä. Mitä asialle voi tehdä, ja kenelle pitää soittaa? ”Usein urakoita vetävän työnjohdon puhelin soi ensimmäisenä, toki joskus minunkin, jos tällainen tilanne tulee ja pitää löytää syyllinen”, sanoo Annukka Hakala, Destian kunnossapitoyksikön työpäällikkö. Kunnossapidon osalta Destia oy toimii pääurakoitsijana ely-keskusten tilaamissa maanteiden hoitourakoissa sekä kaupunkien tilaamissa kunnossapidon alueurakoissa, joihin kuuluu esimerkiksi talvihoito, sorateiden hoito sekä liikenneympäristön hoito. Hakala vastaa edellä mainittujen sopimuksista Pirkanmaalla ja osassa Satakuntaa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut