Tamperelainen yrittäjä omistaa ruokabisneksen, joka on Tampereella ainoa laatuaan – Nyt hän kertoo, miksi texmex-ruualla ei ole mitään tekemistä Meksikon kanssa

Kun Nokian puhelinbisnes hiipui, Sol Medina-Sivenius menetti asiantuntijatyönsä. Yksi keskustelu muutti hänen uransa, ja nyt hänellä on meksikolainen ruokayritys La Negrita. Vaikeuksien vahvistama yrittäjä kertoo, mitä hän ajattelee naisten asemasta ravintola-alalla ja Meksikon lipuista texmex-paikoissa.

Medina-Sivenius kuvailee La Negritaa perhebisnekseksi ja kulttuurikasvatukseksi. Läheiset tukevat häntä yrittäjyydessä, ja Medina-Sivenius järjestää myös Meksikoa tutuksi tekeviä tapahtumia.

4.3. 8:32

Kun Sol Medina-Sivenius muutti Tampereelle vuonna 2005, hänestä piti tulla opettaja. Meksikolaisen professoriperheen tytär oli päässyt yliopistoon jo 17-vuotiaana opiskelemaan viestintää ja humanistisia tieteitä.

”Kuvittelin, että jatkan vanhempieni jalanjäljissä ja menen yliopistoon opettamaan espanjaa. En niin vain mennytkään suomalaisen byrokratian vuoksi”.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut