Tamperelainen vaatesuunnittelija Riikka Manni on tehnyt näyttävän uran maailmalla – Kaikki sai alkunsa erikoisesta kohtaamisesta

Lukuisten sattumien summana Riikka Manni on päässyt suunnittelemaan pukuja Euroopan huippusirkusten ja -varieteiden artisteille jo nuorena. Nyt alkaa uusi seikkailu, sillä Manni nähdään kilpailijana Muodin huipulle -realityssa.

Riikka Mannin kotona on työskentelytila. Työt tulevat siis kotiin, mutta studion ovi pysyy kiinni vapaa-ajalla. ”Joskus on ollut tilanne, että ei ole pysynyt. Oikeastaan suurimman osan tästä yrittäjän taipaleesta on ollut sellaista aikaa, mutta siitä viisastuneena osaan välillä pitää ovea kiinni.”

1.2. 19:09

Sirkus Finlandia on saapunut kaupunkiin. Pieksämäkeläinen Riikka Manni nappaa mukaan diabolon ja lähtee sirkuksen pihalle hengailemaan. Rahaa ei ole tarpeeksi pääsylippuihin, mutta se ei nasevaa ja värikkäästi pukeutuvaa teiniä hidasta. Sirkuksen klovni tulee juttelemaan ja pyytää, saisiko kikkailla Mannin diabololla. ”Annoin luvan, mutta pyysin vastineeksi, että minä ja kaveri pääsisimme ilmaiseksi sisään esitykseen. Saimme alennusliput, ja sillä hetkellä rakastuin sirkukseen”, Manni sanoo.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut