Legendaarinen DJ on nähnyt Tampereen yöelämän muutoksen – Villeinä vuosina baariin sai ajaa moottoripyörällä, hurjimmat bileet päätyivät lööppeihin

Tamperelainen Juha Koivunen on Suomen kokeneimpia DJ:tä, joka on nähnyt yöelämän kehityksen pöytiintarjoilusta pöydillä tanssimiseen. Hän oli luomassa Puutarhakadulle klubia, joka rankattiin 1990-luvulla yhdeksi Euroopan parhaista. Hurjimmat bileet päätyivät lööppeihin.

Yli 40-vuotisen uran tehnyt DJ Juha ”Juissi” Koivunen tietää, miten yleisö villitään yökerhoissa ja jääkiekko-otteluissa. Tamperelainen klubikulttuuri on muuttunut hänen uransa aikana moneen kertaan.

29.12.2022 19:09

Kun seitsemänvuotias Juha Koivunen oli Hurriganesin keikalla Tampereen Tekulla vuonna 1973, yleisö istui kiltisti koko keikan ajan. Jopa Koivusen takana olleet Juice ja Veltto Virtanen.

Parikymmentä vuotta myöhemmin elettiin täysin eri maailmassa. Valion juustotehtaalla Rautatienkadulla tampattiin teknoreiveissä, ja yökerhoissa järjestettiin vaahtobileitä. Tamperelainen klubi rankattiin jopa Euroopan parhaimmistoon.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut