Tuttu hevonen ruhjoi Emmi Saarikon, 28, sairaalaan – Perheenjäseniä kehotettiin varautumaan pahimpaan, mutta sitten tapahtui lääketieteellinen ihme

Hevosalan yrittäjä Emmi Saarikko joutui vakavaan ratsastusonnettomuuteen lokakuun alussa Kangasalla Suomatkan hevostilalla. Päähän kohdistuneet vammat olivat hengenvaarallisia. Ensihoitajana työskentelevä ystävä ehti jo ajatella, että toivo on menetetty. Vanhemmat suunnittelivat hautajaisia. ”Arkkuun kanssani olisi laitettu kuva 1,5-vuotiaasta tyttärestäni Jasminista”, Emmi Saarikko sanoo nyt, vain pari kuukautta onnettomuuden jälkeen.

Kangasalalainen Emmi Saarikko ylistää auttajiaan, joita ilman hän ei olisi kertomassa tarinaansa. Hänen puheessaan toistuu sana kiitollisuus vähän väliä.

26.12.2022 6:30

On lokakuinen maanantaiaamupäivä Suomatkan hevostilalla Kangasalla. Hevosyrittäjä Emmi Saarikko, 28, on ratsastusmaneesissa lopettelemassa hyvin sujunutta tuntia itse kouluttamallaan, kiltillä Chili-hevosella.

Tunti on sujunut normaaliin, mukavaan tapaan. Saarikko ravailee rennosti loppuverryttelyä, kun tapahtuu jotakin yllättävää: 4-vuotias tamma kompastuu jalkoihinsa ilman mitään näkyvää syytä. Saarikko suistuu satulasta, ja Chili kaatuu rajusti kyljelleen hänen viereensä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut