Yhtenä iltana pirkkalalainen Jenni Salomäki, 30, romahti eteisen lattialle täysin uupuneena – Siitä alkoi melkoinen muutos

Pirkkalalainen Jenni Salomäki teki kahta työtä ja koetti revetä joka paikkaan. Ystävien rohkea väliintulo pelasti hänet. Salomäki ymmärtää, miltä tuntuu olla erittäin huonossa kunnossa. Nyt liikunta-alan ammattilainen on yrittäjä, jonka kalenterissa on myös väljiä päiviä. Hän voi paremmin kuin koskaan.

Jenni Salomäki (aiemmin Virta) myöntää, että häntä jännittävät muiden ajatukset ja kommentit. ”Varmasti saan ’olet lihava, joten et tiedä hyvinvoinnista mitään’ -viestejä, ja niiden tarkoitus on loukata minua. Olen valmis taistelemaan ja tiedän, että vihaviestit heijastavat lähettäjän omaa pahaa oloa.”

1.1. 19:00

Tavallista ja tylsää. Jenni Salomäki ei olisi ikinä uskonut, että voisi sanoa ääneen, kuinka ihanaa on katsella tyhjiä sivuja kalenterissa.

”Minäkin olen arvottanut itseni sen mukaan, kuinka täynnä kalenterini on. Kaikki oli niin kivaa. Minä en pysähtynyt vaan suoritin, koska siten koin olevani arvokas ihminen ja kaikille kaikkea.”

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut